Trendy:
Gurmán Fest Bratislava už rozvoniava v kalendári

Andrea Červenková, 7. júna 2015     2 minúty čítania

V areáli petržalského Závodiska sa od piatka 19. 6. do nedele 21. 6. 2015 bude konať už o siedmy ročník najstaršieho a najväčšieho gastronomického festivalu na Slovensku Gurmán Fest Bratislava.


Foto: Gurmán Fest Bratislava


Svoje kulinárske umenie predvedie 68 šéfkuchárov a návštevníci budú môcť ochutnať delikatesy až 26 reštaurácií. Okrem nich sa prídu prezentovať slovenskí i zahraniční vinári, farmári či predajcovia rôznych delikates. Pripravené sú dve piknik zóny, špeciálne detské zóny, dve hudobné pódiá a nový Warm Up bar vo večerných hodinách. Gurmánska tombola či varenie v priamom prenose istotne potešia všetkých návštevníkov.


Foto: Gurmán Fest Bratislava


Medzi najväčšie atrakcie na hlavnom pódiu festivalu bude patriť piatková šou šéfkuchára Michala Konráda z reštaurácie FOU ZOO, v sobotu sa môžu návštevníci tešiť na Emanuela Ridiho, známeho šéfkuchára z televíznej relácie S Italem v kuchyni, a v nedeľu určite zaujme kulinárske umenie Marcela Ihnačáka.

Ako sprievodná akcia je pre profesionálov pripravená odborná konferencia GASTRONOMY BRATISLAVA, na ktorej prisľúbilo účasť 9 michelinovských šéfkuchárov.




Diskusia k článku







 



TOPlist