Dezerty:
Orechové taštičky (fotorecept)
Orechové taštičky sú vianočné pečivo, ktoré má tú výhodu, že ho môžeme upiecť s veľkým predstihom, aj dva týždne pred Vianocami, keď ešte nie je taký nával práce.
O víne:
Château Topoľčianky: Matka príroda obdarila bobule ušľachtilou plesňou. A vzniklo unikátne víno
Svet je zaliaty morom vína, a hoci sa dizajnéri činia, aby víno odlíšili tvarom fliaš, etiketami, príbehmi, realitou je stieranie rozdielov. O to viac vynikajú naozaj vína pôvodné, v ktorých sa odzrkadľuje jedinečnosť územia, odrôd, ročníka a ľudí, ktorí inakosť premietli do nezameniteľnej chuti, vône a farby vína. Takéto vína tvoria v Château Topoľčianky. Nimi sezónu otvárajú a dávajú za ňou aj bodku.
15 najlepších novembrových videí:
Rebríčku kraľuje obľúbený koláč, ktorý pečieme aj na Vianoce. Tento je však urobený naopak!
Najsledovanejšie videorecepty uplynulého mesiaca, to sú perfektné návody, ako pripraviť chutné jedlá aj sviatočné dobroty.
Koláčiky bez alergénov:
Ako upiecť vanilkové rožky, keď máte problém s lepkom, laktózou či orechmi?
Neodmysliteľne patria k Vianociam a ich základom je múka, maslo a orechy. Čo ale, ak niečo z toho nemôžete konzumovať?