Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
paces
„Môj bazový sirup”
Sirup v chladničke??? Načo ho potom varíte? Na toto stačí cukor rozmiešať v studenej vode, zaliať kvety, pridať kyselinu, nechať vylúhovať a naplniť fľaše.
Uvarený sirup dajte do fliaš, cca 1cm pod úzke hrdlo, do fľaše na sódu dajte bombičku na šľahačku (dusík) a s citom fúknite do hrdla fľaše. Fľaše uzavrite a dajte vychladnúť pod deku.
Takto vám vydrží MIMO CHLADNIČKU aj 10 rokov.
paces
„Bazový sirup”
Dovolím si tvrdiť, že tento recept ste v živote nerobila! Niekde ste ho videla a prezentujete ho ako svoj! Že prečo? No keby ste ho robila, tak by ste zistila, že už 100g kyseliny citrónovej je na 3 litre vody až príliš, nieto ešte pridať šťavu z citrónu! Robil som, podľa vášho receptu prvosienkový sirup, 2 týždne som po troške nosil prvosienky, lebo u nás ich veľa nerastie a celá robota skončila v zachode!!! Dokonca som nedal ani 3 litre vody, ale 5 a aj tak to bolo extrémne kyslé! Vylial som sirup znovu do hrncov, pridal ďalších 5 litrov vody, ďalšie 4 kg cukru a ešte aj tak to bolo hnusne kyslé. Vôbec nebolo cítiť chuť prvosienok a cukru!
Tak to všetko skončilo v čističke odpadových vôd! Fakt vďaka za vynaloženú námahu, vyhodené peniaze za cukor, energie a benzín a za 2 týždne premrhaného času!
A propos, dal som si tú námahu a prebehol internet - na 1liter vody všade dávajú 10 g kyseliny. 10! Vy dávate 33 a 1/3 citrónovej šťavy!!!
Fake recept, fake, fake a ešte raz fake!