prazdny

Konfitovaný bôčik

Bravčové mäso

Podstatou konfitovania je pomalá tepelná úprava mäsa v tukovom kúpeli pri nízkej teplote....

prazdny

Bravčové výpečky na cibuli, horčici a mede

Bravčové mäso

Ak natrafíte u mäsiara na pekný prerastený bôčik, doporučujem tento recept, je trocha zdĺhavý čo sa týka pečenia, ale výsledok stojí za to....

prazdny

Rozpečený bôčik

Bravčové mäso

Nedeľný obed som pripravila podľa receptu TV Paprika. Je to rozpečený bôčik pripravený na čiernom pive....

prazdny

Bravčové výpečky s červenou kapustou

Bravčové mäso

Moje obľúbené jedlo, vyskúšal som viacero receptov, tento na pomalo je zatiaľ najlepší.

prazdny

Mille-Feuille Nabe

Bravčové mäso

Výraz Mille-Feuille pochádza z francúzskeho jazyka a znamená tisíc listov. Tento názov prislúcha francúzskemu dezertu. Nabe sa v japonskej kuchyni prekladá ako hot pot, čiže horúci hrniec. V tomto recepte tvorí tisíc listov čínska kapusta prekladaná bravčovým bôčikom....

prazdny

Domáca pečeňová paštéta

Bravčové mäso

Jednoduchá a chutná paštéta, dá sa použiť aj ako nátierka, alebo súčasť studenej misy ako...

prazdny

Údený bravčový bôčik plnený a pečený

Bravčové mäso

Je to len také jednoduché jedlo, ktoré myslím si ocenia gurmáni. Hlavne na studeno je...

prazdny

Pečený bravčový bôčik s uhorkovou omáčkou

Bravčové mäso

Len zriedka sa objaví na našom stole tento druh mäsa, ale teraz v pečenom stave bol...

prazdny

Pečený bôčik s cibuľou

Bravčové mäso

Kožu nakrájame na štvorčeky. Mäso osolíme, posypeme rascou a do zárezov vtlačíme nasekaný cesnak.

prazdny

Strapačky s kyslou kapustou a s bôčikovou nadstavbou

Bravčové mäso

Variant slovenských halušiek, v pamätnej podobe na našeho Dedka z 50. rokov minulého storočia...

prazdny

Bůček s obyčejnou nádivkou a klobáskou

Bravčové mäso

Nával v kuchyni, vůně skořice a vanilky. Čerstvě upečené cukroví a krásně rozpálená trouba, ...