Rôzne

To tam musí ísť?

patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs, 28. mája 2017

Prezerám recepty a medzi obrázkami mi tam sa predvádzajú ženy v plavkách. Varí už nie sú financie na normálni recept, že pri rolovaní musím aj toto pozerať? Nie sú na to iné stránky ? Alebo to robí, len mne?

@zareaguj


Diskusia k téme

katka78
Reklama na internete je prevažne cielená, každému sa zvyčajne zobrazuje to, čo sám predtým pozeral na iných stránkach, resp. zadával do vyhľadávača. Možno manželka/dcéra si nedávno prezerala plavky, zrejme preto sa ti teraz zobrazujú.
zolik
Ta reklama nam ma asi pripomenut, ze sa blizi plazova sezona a mame zacat chudnut do plaviek :-))
1x bubaya
evanaaa
Reklama sa myslím zobrazuje každému, ja som nikde žiadne plavky nepozerala, lebo ma ani nezaujímajú, takže je to asi ináč.
katka78
Aha chápem, tak to bude asi rekl.banner priamo na vareche. Ja mám reklamy blokované, takže mne sa to nezobrazuje, preto som myslela, že to je klasická reklama, čo sa zobrazuje podľa analýz užívateľského správania na internete. Potom to bude ako @zolik píše :-))))) Majte pekný deň priatelia :-)
radost
nepáči sa mi reklama vsunutá do fotoreceptu..písala som o tom pod receptom @cezminaz... čerešňové pité..chorý svet..
bubaya
Treba si nechať zablokovať reklamy, je to veľmi jednoduché a nijako to neobmedzuje prehliadač. Do google vyhľadávača si zadáš: Blokovanie reklamy chrome....alebo ak máš napr. Mozilla firefox tak Blokovanie reklamy mozilla, zadáš hľadanie a ako prvé ti hneď nájde program na zablokovanie. Väčšinou stačí jeden klik a blokovanie reklám je aktivované. Vpravo celkom hore pod lištou sa potom ukazuje značka zablokovania, ruka s červenou stopkou, alebo len stopka....každý prehliadač má dačo iné. Ak chceš reklamy znovu vidieť, tak klikneš na tú stopku a vypneš blokovanie.
bubaya
@Zolik (28.5.2017 17:29)

To je vhodná reklama, zvlášť pri recepte na dvojposchodovú čokoládovú tortu s parížskym krémom.
zolik
@Bubaya :-)
ved presne tak som to myslela :-)
v strede akeho kolvek receptu je ta reklama rusiva. a pod poschodovou tortou duplovane.
1x bubaya
julica
Vyuzivas portal, ktory vytvoril a stale vytvara cela skupina ludi, vyuzivas ho uplne zadarmo a rozculuje ta reklama?
Lahka pomoc - chyba je na tvojej strane. Nainstaluj si adblocker (blokovac reklamy)! :)
rulik
skúsil som viaceré rcp a nemám žiadnu reklamu na plavky ani nič iné
zolik
No toto! Reklama na plavky z receptov zmizla :-)
evanaaa
Mne nezmizla, práve pred pár minútami sa mi zobrazovala......
helca103
Aj mňa ruší tá nezmyselná reklama čo vyskakuje pri rolovaní receptu. To už nestačí tá spústa reklám ktoré sú hore, dole,na boku a doslova všade? Ja chcem vidieť postup receptu a nie nejakú blbú reklama na čokoľvek.
zolik
@Helca103 , ta na plavky je najlepsia. a uplne najsamlepsia je v receptoch na zakusky a torticky ;-)
braxi
@Katka78 (28.5.2017 17:56)

prosím, daj mi vedieť ako mám blokovať reklamu...vďaka
bubaya
@Braxi (1.6.2017 05:46)

Takto: Treba si nechať zablokovať reklamy, je to veľmi jednoduché a nijako to neobmedzuje prehliadač. Do google vyhľadávača si zadáš: Blokovanie reklamy chrome....alebo ak máš napr. Mozilla firefox tak Blokovanie reklamy mozilla, zadáš hľadanie a ako prvé ti hneď nájde program na zablokovanie. Väčšinou stačí jeden klik a blokovanie reklám je aktivované. Vpravo celkom hore pod lištou sa potom ukazuje značka zablokovania, ruka s červenou stopkou, alebo len stopka....každý prehliadač má dačo iné. Ak chceš reklamy znovu vidieť, tak klikneš na tú stopku a vypneš blokovanie.
frezia68
@Bubaya : Previedla som podľa Tvojho prvého komentára a blokuje.Ale sa mi zároveň spomalil laptop,súvisí to s tým? Ďakujem.....ako samouk sa rada nechám poučiť :-).
haji
Mě blokovalo reklamu, do dnešního dne. Uf, už ji tam zase mám, celé zpomalené, těžce roluji, jak je vidět, IT se vyvíjí a jeden se nestačí divit.
haji
Už je to kompletní, reklama včetně videí, která běží a běží. Nepotěšilo mě to, protože můj stařičký noťas videa nemá rád, nekamarádí se s nimi. To není dobré. V poslední době mě agresivní forma reklamy přijde čím dál víc neúnosná jak na internetu, tak v telce. Nepříjemné a svým způsobem neovladatelné. Jdeme se dobou. Ale kam.
haji
@Katka78 (28.5.2017 16:34)
Bohu prisahám, že já se na plavky nedívala!! Ani nikdo z mé rodiny. A přesto je tam mám, recept se roztrhne, vyjede video. Následně se mi kousne počítač. Bezvadné, @Redakcia , tisíceré díky. Chápu, že reklama vaše stránky financuje. Chápu recepty od Palma, Hamé, Podravka apod. Chápu reklamní odkazy. Už chápu i rozšíření strany přes celou obrazovku, aby nás reklama mohla ohromit. Roztrhnutý recept a vylézající video, jiné video běžící pod ním - to nemá chybu. Vidím to tak, že se ještě ráda vrátím ke všem kuchařským knihám, které doma mám.
1x bubaya
bzsiska
@Haji (2.6.2017 11:24), asi začínajú nové móresy reklamné. Mňa predvčerom skoro vystrelo doma, keď som mala v rukách telefón svojej 12-ročnej dcéry. Že reklama na časopis o tehotenstve a hneď za tým na dojčenské mlieko. :D
No nebolo mi všetko jedno.
1x haji
bubaya
@Frezia68 (2.6.2017 06:18)

Môže to súvisieť. Môže to byť aj kombinácia prehliadača a blokovania - ak máš Mozillu, alebo Internet Explorer, skús vymeniť za Google Chrome. Ja mám Chrome, aj notebook, aj veľký počítač a nezdá sa mi, že by spomaľoval. Vyskúšaj.
zolik
Aj mne sa ta reklama Calzedonia na plavky medzi receptami vytratila. Uz ju nemam :-(
Dosledky su znicujuce - hned som varila knedlu a upiekla chlieb. A zajtra bude aj babovka!
2x bubaya a haji
kecupicek
Neviem prečo vám vadia ženy v plavkách? Chodievame často na termálne kúpalisko, a keď tam niekoľko hodín odsedím, nedá spopod slnečných okuliarov si nevšimnúť, že chlapi si radi obzrú každú "kosť" od hlavy až po päty.
kecupicek
Čo, musíme stále len variť? Dám si na tanier vynikajúce jedlo, pozriem si nové plavky, nalákam na prehliadku aj manžela, veď čo sa mu môže horšie stať? Ľudia zhrešia oveľa horším spôsobom. Ideme si spoločne kúpiť plavky na nasledujúcu sezónu a naplánujeme pri kávičke perfektnú dovolenku.