Kuchyňa a vybavenie

TEST RUCNYCH SLAHACOV - ODPORUCAM K VASEJ POZORNOSTI

zuzik01 - fotkazuzik01, 27. mája 2012

Viacere z nas-vas hutame nad kupou rucneho slahaca a bohuzial
(alebo chvalabohu) aj tu plati, ze co je drahe nemusi byt hned
najlepsie. Odporucam preto k vasej pozornosti pozriet si tento test
magazin. Vysledok je skutocne prekvapivy. Najlepsie obstal slahac z
Lidlu, co len potvrdzuje moju skusenost s ich vyrobkami :-)

Tu je link:
 www.stv.sk/online/archiv/test-magazin/...

@zareaguj


Diskusia k téme

margaretka28
@zuzik01 ,ja som mala ETU ktorá mi vydržala 12 rokov,ale to bola ešte socialistická výroba,takej oranžovej farby,potom som si kúpila len obyčajný TESCO a používam ho už 4 roky bez závad a ked pozrieš na moje recepty,zistíš že naozaj dosť pečiem.Kúpila som si asi pred 5 rokmi aj veľký kuchynský robot ETA,ale to už ani z rýchlika nepripomína tú kvalitu,čo bola a to som vyvalila5000 korún.Tak naozaj neplatí,že drahé je vždy aj dobré.
viera1
Už som to tu písala,že Eta sa vyrába v Číne a čo sa týka pomeru cena vs kvalita,100% platí,že najdrahší nemusí byť najkvalitnejší,takže je naozaj ťažké vyberať.
boruska
suhlasim so zuzik01, tiez mam mixer z Lidla a som spokojna
evusik
ten magazín pozerám aj ja, ale len sporadicky lebo je kratučký a nie vždy si spomeniem, pamätám sa, že raz testovali denné krémy, mali dve kategórie: drahé značkové ktoré predávajú v lekárňach, alebo v kozmetických salónoch a lacné, bežné krémy. V tej kategórii bežných krémov vyhral krém z Lidla, pre mňa to bolo vtedy šokujúce zistenie pretože ten krém bol lepší ako Nivea.... takže už sa ani nečudujem keď počujem, že niekto chváli Lidl.
čo ma ale potešilo, že v teste parných hrncov dopadol najlepšie Morphy Richards, u nás nie veľmi známa značka, ja ho mám dva roky a som s ním veľmi spokojná :-)
 www.stv.sk/online/archiv/test-magazin/?date=2012-0...
sovka62
Mám Silver Crest z Lidla a nedám naň dopustiť, ale napr. Bosch ma sklamal úplne. Takže to iste nie je o cene ani o značke, niekdy sa vydarí aj lacnejší výrobok.
lenka36
Suhlasim s vami ,tiez mam mixer z Lidla a som s nim spokojna.
mama3chlapov
Videla som uz viacero testmagazínov a skoro všade sa dostavajú výrobky z Lídla na popredné , ak nie na prvé miesta. Aj čo sa týka potravín (sprejová šľahačka, džem), aj čo sa týka elektroniky a bielej techniky. Nemci si proste ustrážia kvalitu.... A ceny sú výborné, takže mám tiež viacero výrobkov a som spokojná. A keď sa mi už náhodou niečo pokazilo (minule rýchlovarná kanvica vypovedala), prišla som do obchodu a bez rečí inkasovala peniaze na ruku. Mňa zatiaľ úplne sklamali výrobky Orava, sú vyrobené v Číne a sú to šmejdy.
pachola
po ETE ktorú som používala skoro 25 rokov/ešte stále je funkčná/som mala pár lacných šľahačov,čo vydržali najviac pol roka , teraz mám tiet silver crest z lídla som spokojná až nato,že násada na ponorný mixer mi tam nepasuje,nejde ju použiť
torticka
Mama má šľahač Etu už 34. rokov. Dostala ho na štyridsiatku. Vypadol síce už jeden šroubik ( sestra ho našla v zákusku), ale stále funguje a dúfam, že bude fungovať aj naďalej. Stará dobrá výroba.
elian44
Mám pekáreň Silvercrest a veru nedám na ňu dopustiť:) Na základe toho som si kúpila vlani v lete aj robot, vtedy stál smiešnych 39,90, dnes je o 20 € drahší. Ten síce tak často nepoužívam, ale taký sneh z bielkov na bezé som v živote nemala vyšľahaný:)
Inam aj ja mám ETA mixér a tiež dodnes slúži, dostali sme ho ako svadobný dar, takže má dnes 24 rokov:))
zuzik01
ja mam tiez pekaren SilverCrest a je tisic krat lepsia a kvalitnejsia ako ta mamkina ETA, ktora bola mimochodom samozrejme aj drahsia...
medovnicek
mám tiež dobrú skúsenosť s výrobkami z Lídl - nekupovala som síce bielu techniku, ale mám množstvo plechov a foriem na pečenie a som s nimi maximálne spokojná, raz som čítala testy na šampón na vlasy a najlepšie dopadol šampón z Lídl