Rôzne

Štvorkolka

marianna76 - fotkamarianna76, 11. decembra 2015

Ahojte, prosím, potrebovala ny som poradiť - ak sa tu niekto vyzná v štvorkolkach. Už skoro rok googlime a aj tak nenachadzame istotu.
Mala by byť taká na doma, previesť sa s ňou vo voľnom čase... zároveň nie len tak, ktorá je moc lacná a rýchlo by a pokazila.
Prosím. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem!!!

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
keby si ty vedela, ako v duchu hromzime , ked sme niekde v lese alebo na kopci, krasna priroda, pohoda a odrazu motorky a stvorkolky, rachot , hluk, vsetko zive zamrie, v trave jazvy...
my ludia vieme tak ublizovat prirode, ze niekedysi aj pomyslim - a ved tak nam treba :-(
kazdopadne nech vam prinesie vela potesenia :-)
marianna76
@smejkad to áno... ale ja nepíšem, že chcem robiť rachot v lese. To nie... Ja tu mám aj polné cesty... kde sa v klude dá aj tým štvorkolkám previesť... Určite nemienim robiť takto jazdiť ako ste písali.... :-)
rulik
v požičovni nepožičajú? načo hneď kupovať?!
boba777
Ahoj @marianna76 ,skus ATV shop Martin,su to sikovni chalani,robia aj popredajny servis.mame s nimi velmi dobre skusenosti,synovec jazdi juniorsky motocros a tito chalani mu servisuju motorku.poradia aj pomozu,doporucujem.pekny den zelam vsetkym :)
evanaaa
Stále si myslím, že štvorkolky sú len "hračka" pre dospelých, neviem, či sú aj užitočné ako motorky či bicykle, po uliciach ich nevidno, to znamená, že je to len také hobby, preháňať sa a vychutnávať si jazdu na nich, niečo ako kolieskoví korčuliari, takže si ich môže dovoliť len niekto ( iste nei sú lacné), kto už iné dopravné prostriedky má a má aj na ne a baví ho jazdiť sem - tam pre zábavu, nie úžitok. To je len také moje zamyslenie, neznamená to, že kritizujem alebo nebodaj závidím tomu, kto to chce, ak ho to baví ako športovanie. Ja som totiž nevedela ani na saniach..... :)