Rôzne

@redakcia-oznam

tinca - fotkatinca, 29. augusta 2011

Mám prosbu na redakciu, aby nám oznámila, čo sa deje keď sa nepridávajú nové rcp. To je jedno či máte dovolenku, na ktorú máte samozrejme nárok, ale ak sa to spustí, tak tu bude invázia receptov. Stačil len do diskusie malý oznam, aby sa nepridávali recepty. Viacerí v dikusiách sa pýtali aký je dôvod, ale neprišla žiadna odpoveď. Myslím si, že "Varecháči" by si mali z praktických dôvodov šetriť recepty a pridať ich neskôr.

@zareaguj


Diskusia k téme

marianna76
ano, aj ja si myslím, aspoň by sme aj 5 x za deň nenakúkali, či tu dačo nové nepribudlo. v pohode by sme aj týždeň počkali...
bibia1
ja tiež súhlasím, snáď sa skoro dozvieme
tasnim
hmm a ja ze to mne tu blbne nieco... ;) prosiiiim noveee recepty ;)
evas13
Od samého začiatku bola sobota, nedeľa a sviatok boli voľné, tak prečo by by sa teraz mali pridávať? Od samého začiatku sme sa deň čo deň pozerali na varechu.sk či je tam nejaký nový recept a nebol. Trpezlivo sme čakali na pracovný deň a potom hurá na to. :)))
akeber
aké sme nedočkavé....:D žijeme s varechou......aj ja každú chvíľočku nakúkam a nič :D......
tatranka
Neviem ako vám,ale mne sa nepáči prístup našich priateľov z redakcie.Hádam,by sme si zaslúžili aspoň malinky oznam,aby sme sa neunúvali,pridávať nové recepty,že je to zbytočné,pretože sa deje to alebo hento....))).
Tiež som nahodila v sobotu o15.15 hod recept.Chodila som stále nakukukovať,či je pridaný.
Zapochybovala som o svojom správnom založení receptu.A tak to trvalo do vtedy,kým som sa nepozrela na recepty a neobjavila tam po neviem koľký krát,mrkvové placky.Pochopila som,že žiaden recept nebol pridávaný.Ale prečo? Majú poruchu,niečo sa deje?Toto mi vŕtalo v hlave.Takže,patrí sa vám milá redakcia aspoň malinkou správičkou dať svojim varecháčom na známosť..........!!!!!
tomas
Áno, niektorí členovia majú dovolenku, i keď teoreticky recepty mali pribúdať aj tak, možno trochu pomalšie, ale nemali ste si všimnúť výpadok. Zistím čo sa stalo :)
bibia1
vďaka, aj keď s ohryzenými nechtami :), ale vydržali sme to :)
tinca
@tomas všetko je v komunikácii, súhlasím s @tatrankou nech sa deje čokoľvek, máte nárok na RD, ale a budem sa opakovať, čo sa patrí-to sa patrí
fitneska
@3sandra3
v Terchovej zlyhalo spojenie s internetom :( Ako ste si už určite všimli, všetko je od včerajšieho popoludnia v poriadku a vaše recepty pribúdajú tak, ako ste zvyknutí. Za výpadok sa ospravedlňujem a Tomášovi ďakujem za výborne zvládnutú "záchranársku akciu" ;-)