Rôzne

Prečo zmizla moja diskusia "Obvinenie z napádania"?

eviana - fotkaeviana, 30. decembra 2014

Nikto mi nič nevysvetlil, nedal vedieť... jednoducho diskusia zmizla.
Prečo? Na základe čoho?
Hláška v úvode diskusií hovorí:
"Možnosť mazania komentárov autorom diskusie bola zrušená na základe diskusie s používateľmi. NECH NIE JE DISKUSIA NA VARECHE O CENZÚRE NÁZOROV, ktoré sa nám nepáčia, ale o receptoch, varení a jedení. Každému chutí niečo iné, koľko ľudí toľko chutí. Tak sa nehádajme :)"

@zareaguj


Diskusia k téme

marcel83
Evka toto som riesil aj ja, ked mi bol udeleny na nick @megdesign BAN a pan manager Abbafy sa vyjadril nejak v tom zmysle, ze "Varecha je zadarmo, mozeme byt radi, ze tu mozeme byt." Niekde mam tie maily. Ti to preposlem.
skillet
Berte to pozitívne, 80% diskutujúcich v predošlej zmazanej diskusii čo prejavili na skle svoj názor, sa vďaka puste odrazili od varechy, majú svoje krásne úspešné stránky a blogy. Aj to je riešenie :-)
rea1
@mariamka , panenka to byť nemusí, len, prosím ťa, nech je to delikatessné a chuťovo nesmierne harmonizujúce. :-))
redakcia
@all diskusiu Obvinenie z napádania máte znovu sprístupnenú. Zasahovať do nej už nebudeme. Pokiaľ nebudete schopní ignorovať istú pani a všetko čo sa točí okolo nej, hádky, urážky, budete sa točiť všetci stále dokola. Ako keby sme nemali dosť svojich starostí. Na doriešenie osobných sporov používajte TS. Pekný deň.
zolik
A @mariamka , nezabudni na minimalne 20 zaberov. Mozu byt aj z inych Tvojich receptov. A este sa vychval do nebies aka si neskutocne genialna. Uz sa tesim a prajem pekny den.
rea1
@redakcia - prečo by sme ju mali ignorovať? obtiera si svoju ... ústa o každého a všetkých, uráža hlava-nehlava každého, kto si trúfne mať čo i len v náznaku iný názor ako ona. a je toho oveľa viac. koniec koncov, keby vo vás nemala takého silného zástancu, určite by si toľko netrúfla a nepopudzovala by väčšinu prispievateľov. aj nad tým by sa bolo treba zamyslieť.
frezia68
Ajajaj..... klesá úroveň,ak len tak,bez upozornenia sa vymaže.Znamená,že komentujúci v tejto diskusii sú nuly,admin. = všemohúci bez štipky slušnosti. Už sem málo chodím a mnohé odchádzajú.Ak som videla pani Pustu a jej obhajujúce,zavádzajúce a často neslušné,osočujúce,či naopak ( kto chválil jej recepty) tak neúprimne zaliečavé,falošne,až podlízavo ďakujúce komentáre (niekomu to lichotí??? ),tak som vypla Varechu,alebo jej recepty som už dávno obchádzala a radila som ignorovať.Ale asi si Varecha vystačí s jej receptami,alebo s dookola sa opakujúcimi,ja už nepridávam :-( ,ale bolo tu niekedy fajn.Ďakujem milým Varecháčom,ktorí dvíhali úroveň Varechy a je mi ľúto tých,ktorí takto kočírujú súčasnú Varechu, podporujú a bavia sa na tých otrasných,neslušných,často nepravdivých komentárov pod receptami jedinej členky Varechy,ktorá tu šíri zlobu,mnohých pourážala a BAN nedostala.Prečo????????
eviana
@redakcia , ďakujem za sprístupnenie - stále ešte netuším z akých dôvodov skrytej diskusie. Ja len toľko, mne nešlo o nič viac ako o to vedieť či niekto z varecháčov má zo mňa pocit, že tu chodím ľudí napádať - pretože z toho mňa i Táničku obvinila (a dokonca nejakú pomyselnú "skupinku") 29.12. v komentári o 17:28 k jej receptu na Medailónky z bravčovej panenky vo vínovo-horčicovo-smotanovej omáčke.
Chcela som len poukázať na to, že napriek tomu, že sem naozaj posledného polroka chodím sporadicky a opatrne, neprestala som byť záujmovou osobou a vďačným objektom @pusty za účelom rozdúchavania konfliktov - pretože je presvedčená o tom, že už na ňu nijako reagovať nebudem... Doteraz som tak fungovala, ale včera mi to jednoducho nedalo a myslím, že mám tiež právo brániť sa.
A myslite si o mne kto chce čo chce, ale odmietam byť šašom, za ktorého povrázky ťahá niekto iný. Mám rada čisté vzťahy, čistý stôl... a o nič viac ani menej mi nešlo ani v tejto diskusii. A už vôbec nie o prepieranie nejakých súkromných záležitostí. Konflikt medzi mnou a pustou vznikol kvôli receptu na jej jahodovú tortu, šlo výhradne o recept ako taký... A odvtedy som sa už k žiadnemu jej receptu nevyjadrila... práve Vami deklarovanú ignoranciu som celý ten čas na ňu úspešne aplikovala a mienim v tom naďalej pokračovať.
Len toto som jednoducho musela zo seba dostať, bo by mi vyvalilo bok. Ak som tým niekomu pokazila náladu predsilvestrovskú, mrzí ma to.
redakcia
@eviana jedna aj druhá diskusia je Vaša a je na Vás akým smerom sa uberú a preto už do nej nebudeme zasahovať. Vyriešte si čo treba. Zajtra je posledný deň v roku, tak nech dopadne všetko tak, ako má. Pekný deň.
evusik
všeličo som čakala, ale toto nie... @redakcia sa zachovala ako pštros čo strčí hlavu do piesku... ja mám dosť a končím... viem si predstaviť, že Nový rok strávim v lepšej spoločnosti, týmto sa nechcem dotknúť tých slušných varecháčov ktorých je tu chvalabohu väčšina ale ako vidno v tomto prípade väčšina nič nezmôže.... prajem všetkým všetko dobré :-) zbohom
feromon
Ja som cakal, ze sa @redakcia akosi "pochlapi" a zasahne konecne ucinne proti tej osobe. Nuz, nestalo sa, naopak. Viem o webe, kde ma ta osoba uz roky natvrdo zakazany pristup, kde je milo a technicke zazemie vynikajucej urovne ;-) T........ .sk :D
margaretka28
Nebola som tu istý čas a ako vidím, tak sa nič nezmenilo a mám silný dojem, že sa ani nezmení @mariamka , ver tomu, zajtra, alebo pozajtra pani P pridá nový delikátny recept, nezamenitelnej chute a beda tomu, kto bude mať iný názor, božechrán sa vyjadrí kriticky....a bude všetko v starých kolajach, potom príde na radu pani P1 a bude zas veselo ! No, ale podla vyjadrenia redakcie ju máme ignorovať (ako keby sa to dalo, ked jej je všade plno), tak teda ignorujme a najlepšie bude asi celú stránku ....
editam
Pridám aj ja svoj názor ak smiem. Verte, že pre novo zaregistrovaného člena tejto stránky nie je jednoduché pochopiť určité veci.
Recepty tej pani som čítala, aj pochválila. Čudovala som sa Vám všetkým, prečo ju nemáte radi a dokonca som si ju párkrát aj zastala. Všetko som pochopila vtedy, keď som podľa nej piekla a recept sa mi nevydaril. Dovolila som si slušne ju upozorniť na chybu, no ona trvdohlavo trvala na svojom, dokonca nielen mňa, ale i ostatných začala urážať, napadať a obviňovať. Časom som pochopila aj to, prečo jedna recept píše a odpovedá druhá.
Dnes viem že pani P ani pani P1 si nezaslúži žiaden komentár, pretože je hanbou tejto stránky!
Tiež Vám prajem šťastný Nový rok 2015, veľa pekných receptov a hlavne pohodu a vždy dobrú náladu. Keby to šlo, tak bez P + P1 :-)
elalea
milá@redakcia....som velmi prekvapeny zo slovneho spojenia "uz do diskusie nebudeme zasahovat"...cize ste do toho svojvolne zasahovali????to snad nieeee.....pretoze takyto zasah by bol prospesny len pre pani @p... .tak to nas x-y varechacov mate za nic,a radsej sa zastavate pani @p... ?tak z tohto dedukujem jedine:pani @p... je clenkou vasho timu,a tym,ze nas tu vsetkych vytaca,sa snazi zvysit navstevovanost tejto stranky....si to asi pletiete s reality show v TV.....
ziegelfeld1968
@marcel83
Ten mail od pána Abaffyho si uschovaj. Už mám plné brejle tejto redakcie a jej tolerovania správania michelinovskej kuchárky pani Pusty. Prečítaj si môj príspevok na profil Eviana-Obvinenie z napádania a pripoj sa.
ziegelfeld1968
@redakcia

redakcia, člen tímu tvoriaceho Varecha.sk, dnes 14:48
@all diskusiu Obvinenie z napádania máte znovu sprístupnenú. Zasahovať do nej už nebudeme. Pokiaľ nebudete schopní ignorovať istú pani a všetko čo sa točí okolo nej, hádky, urážky, budete sa točiť všetci stále dokola. Ako keby sme nemali dosť svojich starostí. Na doriešenie osobných sporov používajte TS. Pekný deň.
TÁTO ODPOVEĎ JE NESKUTOČNÁ AROGANCIA. VAŠE STAROSTI NA NAŠU HLAVU. TO ZAČO STE PLATENÍ?





pekný komentár

mares
Vážení varecháči, vidím, že som sa nemýlila v tom čo som si myslela. Skoro každý den si pozerám na Vareche recepty, ale kvôli niektorým komentárom /občas sa zasmejem .../si ich dam do KK /myslím tie recepty/, a radšej sa nezapájam do diskusie. Vážim si svoj čas a zdravie a tak Vám všetkým prajem v Novom roku 2015 veľa pekných a príjemných chvíľ na našej VARECHE a hlavne pevne zdravie Vám a Vašim blízkym.
tinca
@redakcia ja napr. nesúhlasím s tým, že nemôžeme mazať komentáre podotýkam pod vlastným rcp. Tu nejde o kritiku a názorovú nejednotnosť,tú prijímam pokiaľ je konštruktívna, ale o urážky. Tak niekto tu môže urážať do nemoty a vás môže trafiť šľak. Je tu zopár varecháčov, ktorí ešte k jedinému rcp podotýkam nikomu nepridali normálny komentár. Len posmech a urážky. Meno im darujem. A pritom ich stránka je buď prázdna ani jeden recept, alebo len gebuzinky, nehovoriac že urážajú excelentných varecháčov, ktorých rcp boli niekoľkokrát ocenené a majú úroveň. Začarovaný kruh, ktorý sa NIKDY nevyrieši
feromon
@tinca Prave kvoli puste sa zrusila moznost mazania komentarov pod svojmi receptami. Pretoze ona presne podla svojej povahy mazala vsetky, ktore co len naznacovali sebamensiu kritiku, nechavala len tie pochvalne. To snad uznate, ze to bolo velmi neobjektivne.
uka424
Nedá mi nezareagovať, spomínalo sa tu nesprávne moje meno. Prehlasujem, že s @eviana , nemám spoločné nič, iba jahôdky v obrázku. Týmto sa jej ospravedlňujem, že jej pripisovali moje názory.
Neprispievam často, ale keď mám pocit, že chcem, tak napíšem. Považujem sa za nestrannú, ak sa to tu vôbec dá, ale niekedy musím zareagovať.
eviana
@uka424 , mne sa ospravedlňovať naozaj nemusíš, myslím, že by sa ospravedlniť mal niekto iný - Tebe. A pokojne si jahôdky zasa vráť k svojmu profilu a neboj sa vyjadriť svoj názor. Inteligentný človek prijme aj kritiku... a ako vravela matka Forresta Gumpa "Pre hlupáka každý hlupák" :)
1x eviana