Rôzne

Pre žienky, čo šijú: darujem starsie zachovalé odevy vhodné na prešívanie

afataga - fotkaafataga, 19. apríla 2017

Chystám sa robiť poriadok v šatníku, mám tam veci, ktoré mi je ľúto vyhodiť, niekto by to vedel asi využiť, hlavne staršie rifle, kordové nohavice a pod., vhodné napr. na ušitie nákupnej tašky, plážovej tašky a pod., ale asi aj nejaké letné šaty, vhodné na sukničky atď. Môžem aj poslať. Ak máte niektorá záujem, napíšte mi mail: afataga@azet.sk.

@zareaguj


Diskusia k téme

afataga
@Ancicka (19.4.2017 14:59)

tak to nechapem, ja ten mail bezne pouzivam, obrat sa na redakciu, nech ti daju na mna iny mail, ten tu nechcem zverejnovat, alebo skus este raz a pozri, ci si sa niekde nepomylila, popr. napis sem tvoj mail a ja ti napisem
petrkluc
@Ancicka (19.4.2017 14:59)

Myslím, že téměř všechny mailové adresy by správně měli končit písmenem, ne tečkou, takže zkus bez ní (azet.sk, ne azet.sk.). Ale možná je @afataga výjimka z pravidla, netuším.
petrkluc
Jo, téměř jsem zapoměl, měl bych zájem o holící strojek. @afataga nemáš náhodou jeden na skladu nebo vo vačku těch kordových kalhot?
sovka62
Možno poradím. U nás býva dva razy do roka akcia "Zóna bez peňazí". Tam ľudia nosia veci, ktoré doma nepotrebujú, ale sú v dobrom stave a je ich škoda vyhodiť, a berú si veci, ktoré tam nájdu a potrebujú. Všetko bez peňazí, zadarmo prinesieš, zadarmo odnesieš. Funguje to tak, že mesto poskytne priestory a o ostatné sa postarajú dobrovoľníci. Nielen všetko preberú, vytriedia,vystavia, upratujú počas akcie to, čo ľudia prehádžu, ale ponúknu dokonca malé občerstvenie, ak má niekto záujem. Zažila som (chodím na každú, lebo vnučky sú medzi tými dobrovoľníkmi), že dôchodcovia a mamy s malými deťmi si naplnili papierové vrecia a boli oblečení na celú zimu.
Sú tam rôzne veci, hádam by sa nešiel aj ten holiaci strojček.
Tak sa skús poinformovať, či sa taká akcia nekoná aj u vás, iste by sa tvoje veci niekomu zišli.
afataga
@Sovka62 (20.4.2017 06:42)

Dakujem za radu, uz som pocula, ze niekde sa take akcie konaju, aj som vlani patrala, ale som sa nicoho nedopatrala, tu sa asi nic take nekona. Skoda, lebo to je super napad, len sa to musi chciet niekomu organizovat a tam bude asi pes zakopany.
klukodvody
Moc zdravíme a jen se zeptám. @Afataga mohu Ti jen tak a zkoušku poslat e-mail ? Já nevím, ale možná je opravdu jedna chyba. A jinak když nabííš, tak bychom také mohli darovat ručně síťované záclony. Jsou krásn, ale už je opravdu v našem malém domečku nikam nedáme.
afataga
@Klukodvody (20.4.2017 13:37)

Ja som si domyslela :-), jasne, ze mozes, sama som zvedava, lebo ten mail pouzivam uplne bezne. O zaclony ja nemam zaujem, daj inzerat niekde na net.
bubaya
@Sovka62 (20.4.2017 06:42)

Keď som žila v Rakúsku, tam takéto bazáre organizovali väčšinou cirkevníci. Bolo tam prasiatko, a každý, kto chcel, mohol do prasiatka niečo hodiť, predávala sa kávička, koláčiky, každý doniesol z domu, jednotná cena 1 euro a to tiež išlo cirkevníkom za unuváciu.
klukodvody
@Lacquer na mé profilu je e-mail, tak napiš a zkusíme dohodnout jak je předat a nebo jestli pojedeš na Moravu. No prostě to domluvíme. Zdravíme.
evanaaa
U nás sa takéto a aj iné akcie robia, Zóna bez peňazí bola tiež párkrát, aj som ju využila, ale využívam aj kontajner na šatstvo, ktorý je neďaleko nás. A aj keď som sa veľa vecí zbavila, stále ich mám ešte dosť na vyhodenie, horšie, je že som typ, ktorý sa len ťažko lúči so svojimi vecami.
@Afataga , mala som jednotky, z gramatiky aj z literatúry, ale mailová adresa sa mi nezdá ako typická veta a keby aj ( v mojom veku som už na mnohé pravidlá zabudla), faktom je, že v tomto prípade, ako vidíš, sa bodka nedáva.
mirop
@Evanaaa (20.4.2017 20:57)

pokial veta konci e-mailom, patri ze neho bodka, a vseobecne povedomie je, ze bodka na konci vety za e-mailom k e-mailu nepatri...
afataga
@Ancicka (20.4.2017 22:59)

nemam ho ani v spame, vcera mi traja ludia z varechy poslali mail len tak na skusku a vsetky mi prisli, niekde robis asi chybu, napis mi na ten druhy, co ti dala...ved vies kto
klukodvody
Přátelé včera jsem poslal zkušební e-mail a v pohodě došel. Byl v této podobě!
afataga@azet.sk
Tečka není za sk
staflik
Mohutná debata o jednom maili, toľko múdrych hláv pokope...