Varenie

Pomozte najst recept na knedliky z kokosoveho mlieka

timotejka - fotkatimotejka, 29. apríla 2015

Zdravim a pekny den zelam.. chcem vas poprosit, a opytat sa, ci nahodou neviete recept na knedliky z kosoveho mlieka.uz davnejsie som videla ako ich pripravoval myslim, ze 15 minutovy kuchar..isla tam jedna plechovka kokosoveho mlieka a 2 plechovky muky..nic ine tam mylsim, ze neslo urobilo sa cesto a dalo sa naparit..lenze neviem presne aka muka tam isla. a nepamatam sa ani, ze ci to nedochutil napr solou alebo niecim inym..pozerala som na jeho stranke..ale nikde to tam neviem najst..a mozno sa ja mylim, a mozno som to videla v inej relacii. teda tam kde varil J.Oliver..neviem uz. ale ak mate niekto skusenost s tymito knedlickami, prosim,hodte mi sem presny recept. dakujem :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

elena
Prosím Vás, ľudia, kašlite na koksové mlieko. Kvôli našim chúťkam sa rúbu, klčujú a vypaľujú dažďové pralesy v Indonézii, Malajzii a kde-kade, aby sa produkovali kokosové palmy a tým sa ničí naša ZEM.
Urobte si radšej knedlíky normálne so zemiakmi alebo používajte náš slnečnicový alebo repkový olej. Bohatý Západ - a teraz sa už k nemu musíme priradiť aj my, už nevie, čo by od dobroty žral. A pílime si haluz, na ktorej sedíme.
smejkad
Ono to podľa mňa bolo myslené tak, že kvôli výsadbe napr aj kokosových plantazi sa klcuju pralesy
methi
Ale neklcuju. Pomylila si to mozno s clankami o palmovom oleji.
smejkad
Možno to myslela globálne, ze koli ziskom sa ničí planéta, kto vie
Kým sa neozve, nebudeme vedieť, ako to bolo myslené :-)

evanaaa
No, ona aj pri recepte - Zdravé banánové lievance, kde je použitý kokosový olej, pripomína toto isté.......ale to je ako kvapka vody do mora, pekné je, brániť našu Zem, ale žiaľ, jej hlas je slabý, ďaleko nedoletí, to by si muselo uvedomiť veľa ľudí a prestať používať nielen kokosové ale aj iné produkty.