Rôzne

Poďakovanie váženej a ctenej obci Varecha.sk # X+3

sracz - fotkasracz, 12. júla 2012

Tentoraz pridávam poďakovanie za komenty a reakcie na môj rcp: „Kombinovaná mandľová plnka v pečených kuracích stehnách, s efektívnym využitím času“. @ tinkad - nie čítať, variť a jesť treba! @ honestka – naštartuj fáro, príď aj s „bodygardom“ a ja Ti navarím aždo „puknutia“! @ paleva – motivovať, vycvičiť, naučiť, kontrolovať, inšpirovať, pochváliť, ....... a to opakovane! Repetio – mater studiorum est! S výcvikom Ti pomôžem, som plukovník v. v. s viac ako 40 ročnou praxou. A prenájom? Prečo nie? Mám rád veľké a perfektne vybavené kuchyne! @ pivonka – rožky by sa pod kožu tých „subtilných“ kurátenských stehienok ani nevmestili. @ kuchticka – prenajať Ferryho? Ňama problema! V mojich rodných Košiciach je každý druhý chlapec i muž ten najsuperfasatejší Šrác! Ale najsamlepšejší je ten, ktorého si Ty sama, s veľkou láskou a ešte väčšou trpezlivosťou vychováš a vycvičíš! No tie „barackove“ oči som iba odkukal! Aj mne sa páčia a hneď na prvý „šup“ sa mi vydarili! @ valeri – ááááááále zdám! Chce to iba čas, trpezlivosť, lásku a fantáziu! @ jody – pre sedem rán ....... nechváľ už toľko, lebo mi príde z očí! No na druhej strane, mi chvála robí véééľmi dóóóbre! @ medulienka ... werry gut a superfasaextraprímaulzravagáňspecial! @ cica2 – hej a naviac, aké chutné! @ rea1 – tak na to je, iba sa domnievam, iba jedna dvojodpoveď: „buď si dlho vyberala, až si prebrala, alebo máš problémy so zrakom! Nič vo zlom, ale my chlapci všetkého veku sme rovnakí, iba je veľmi nutné nájsť finálnu odmenu, na ktorú radi „naskočíme alebo i nabehneme“! @ medovnicek – múdre si Ty žieňa, bystré a umné! Tak Ty to určite ďaleko dotiahneš! @ waocipa – nič Ti nebráni v tom, aby si si ho zaradila aj Ty do svojho! @ peter64 – s chuťou do práce a potom iba DOBRÚ CHUŤ! @ olgas – máš úplnú pravdu! @ babkamt – vyskúšaj, ja budem pridávať a Tvoju priazeň si vysoko vážim! @ klekipetra – tak toto je jeden z mojich obľúbených filmov! @ babav – srdečne pozdravujem susedku; Farmer cheese už v Des Moines nedostať. Sem tam u Bielorusov dostanem poľský, litevský, alebo ukrajinský. S Cottage cheese robím halušky, domáce rezamce i palacinky. Philadelphiu používam všade tam, kde doma naše syrokrémy. @ aroooo - a nezabudni ich aj vyskúšať a ochutnať! @ irenaw – ale hlavne aký chutný! @ michsamant – pekne povedané – teda myslené a napísané. Práve pre také dobré duše, ako si Ty, veľmi rád prispievam na Varecha.sk. Všetci ste totiž mojou super inšpiráciou. Iba keby času bolo viac a ja som vedel písať všetkými, nielen 4 prstami! @ luda4 – máš pravdu! Naviac som nemal sestry, tak mňa a brata Čiňu_Imricha naučila mamka_Aňuci, spolu s Lady Ann_babičkou, všetko to, čo vieme a máme pre koho realizovať! Veľmi pekne ďakujem za pozdrav, ktorý zo srdca rád opätujem!
Buď Vám všetkým srdečné ĎAKUJEM, za milé, úprimné slová, varecháčky, varešiaci a varechárčatá, moji vzácni priatelia. Po návrate z práce napíšem odpovede za komenty na ďalší rcp.

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
@ferry , nemam slov; si proste uzasny CHlap! S velkym CH!!! Tvoj "kolega" @stefanm by mal dat video s pesnickou pre vas dvoch v Des Moine: " Kdyz si bajecna zenska vezme ....."
45678
@sracz "směkám" ako si dokázal vecne reagovať každému prispievateľovi? Pozdravujem Ťa, aj ked komentáre k Tvojim receptom odomna chýbajú:-))