Rôzne

Moja súťaž - 20€ darčekový poukaz a 15€ darčekový poukaz

silvia16 - fotkasilvia16, 9. novembra 2018

Máte záujem sa pridať do mojej súťaže?
Nájdete ju na mojej facebookovej stránke:

 m.facebook.com/story.php?story_fbid=2091124010940365&a...


Ak chcete súťažiť, kliknite na linku hore. Ďakujem.
Súťaž skopírovana sem iba pre informaciu:

Co sme mali na obed?
NOVEMBROVÁ SÚŤAŽ:
20€ darčekový poukaz v internetovom obchode
15€ darčekový poukaz od Bella Diamonds  www.facebook.com/BellaDiamonds.salon/...

1. Staň sa odberateľom na mojom YouTube channel (musíš byť viditeľný odberateľ, aby som ťa mohla vidieť tento mesiac a pridať do súťaže)
2. napíš do príspevku tvoje YouTube meno a že si dal odber
3. daj like na tento príspevok
Losovanie prebehne začiatkom Decembra. Výherca bude vyhlásený na tejto stránke a dúfame, že sa s výhrou pochváli.
Môj YouTube channel:
 www.youtube.com/user/siskavn1...

@zareaguj


Diskusia k téme

kimlo
Takto sa naháňajú kliky na YouTube, preto aj tie videorecepty.
silvia16
Dobre ránko. Prajem všetkým krásný víkend. Možno by bolo lepšie keby som pridala troska o mne a čo a prečo to robím.
Som veľmi pracovitý človek. Keď som zostala doma v malom byte na materskej a nevedela čo so sebou od nudy, tak ako každá matka co poznám som rozmýšľala ako môžem pracovať z domu a privyrobiť si. Začala som chodiť na krúžky šitia a nakoniec si v škôlke našu pani učiteľku nemohli viac dovoliť, tak som ponúkla ze krúžok môžem viesť ja, lebo som vedela dobre šiť. Naučila ma mamina. Všetci boli spokojní a niekto mi povedal, ty by si si mohla urobiť youtube videa sítí. A nemusel mi to hovoriť viac než raz. Tak som začala a aj keď som bola dobra s počítačmi, skladať videa atď bola novotka. Tak som sa musela všetko naučiť sama doma. Pozerala som veľa videí a strávila na tom veľa času. Ktorý som vtedy mala. Cítila som sa super. Lebo som niečo robila. Potom som skúsila videa s mojimi Marockými receptami a mala šťastie nájsť varechu, kde som mohľa moje video recepty pridať. Mala som super komentáre k nim. Bolo to super ze som našla niečo čo som mohla robiť popri prizerani mojich detí a cítiť sa ze robím aj niečo ako buznis. Keď som začala pracovať tak som na videá zabudla a nechala to tak. No tento rok som pozrela na youtube a bola soku, ze som mala 30 tisíc videní. Myslím, že sa nemusím ospravedlňovať za to, že ak ľudia radi pozerajú moje videa tak, že by mi youtube mohol za ne zaplatiť? Ved som na nich pracovala a aj stále pracujem. Je to hobby a práca. Koľko ľudí dostane zaplatené za hobby. Maliar dostane zaplatene za jeho obraz. Lenže youtube si zvýšil minimum na 1000 odberateľov. Tí čo si moje videá radi pozrú, tak by som im bola vďačná keby stikli na odber. Vás to nič nestojí a ja si potom môžem pridať reklamu a dostat za ne niečo . Za pochopenie vopred ďakujem.
finczi
...chápem Vás, ste šikovná a tvorivá. Napriek všetkému si myslím, že to tu nepatrí (ale je to len môj názor, nechcem Vás prosím uraziť)
klukodvody
Nevím, ale asi je jiná doba, které už moc nerozumím. V prvním momentě jsem se také na redakcii obrátil s dotazem, jestli mohu uveřejnit informaci o soutěži ve vaření, kde mám svůj recept a hlasuje se. Ale pak jsem si to rozmyslel. To svolení jsem dostal. Ale Silvia16 chápu. Proč ne, vždyť je to jen informace a nikoho nenutí.
Ale osobně si také myslím, že bych to dal s nějakým vysvětlením a třeba i žádostí spíš do článků s popisem a třeba ukázkou. No to je názor dědka a tak přeji úspěch.
silvia16
@Klukodvody (10.11.2018 09:33)

Ako som povedela prijímam každý koment. Niesom profesionál. Neviem ako to chodí. Snažím sa nájsť spôsob ako nájsť tých odberateľov. Ak ktokoľvek sem vie ako na to s radostou prijmem akékoľvek ponuky. Dakujem. Článok je super nápad. Dakujem. Opytam sa v redakcii ci by to bolo možné.
silvia16
@Klukodvody (10.11.2018 09:33)

Vždy som mala na plane napísať clanok ako, naco, začo som urobila moje videá a podeliť sa s ostatnými ako to funguje na youtube a tak. Možno by to šlo spolu. Ako nájsť odberateľov je ten najťažší krok na mojej ceste. Ale pomaličky tam zájdem. Nevzdávam sa!
silvia16
Ešte stále máte čas sa pripojiť do mojej súťaže. Zrebovat sa bude začiatkom decembra. Rozmýšľam ci nie aj naživo? Stačí sI dat odber na môj youtube channel. Ak sa prihlásite aj na novinky, nikdy viac vám neujde moje nove video. Nie všetké videa môžem mať na Vareche. Niektoré sú o zdraví. Nedajte si ich premeskat. Prihlaste sa na youtube, dajte mi vediet na mojej facebook stranke a mate šancu vyhrať €20 poukazku na internetovom obchode alebo €15 poukazku od Bella Diamonds.