Večera:
Vajce Benedikt
Tento pokrm je pomenovaný po newyorskom maklérovi Lemuelovi Benedictovi, ktorý si v roku 1894 objednal v hoteli Waldorf „toast s maslom, pošírované vajcia, chrumkavú slaninu a holandskú omáčku“.
Mrazom sušené:
Lyofilizované ovocie je zdravé a chutné po celý rok. Má len jedinú nevýhodu...
Sušenie mrazom je veľmi šetrné k potravinám, vďaka nemu si zachovávajú cenné vitamíny. Aké sú jeho ďalšie výhody a čo naopak hrá v jeho neprospech?
Delikatesa z formy:
Pečeňová, lososová, syrová aj zo zemiakov. 8 receptov na fajnovú terinu
Terina je francúzsky pokrm podobný paštéte a označuje sa tak aj nádoba, v ktorej sa pripravuje.
Dekorácia na zjedenie:
Tieto veľkonočné vence nielen ozdobia, ale aj chutia. Pozrite sa, aký by mohol aj u vás zažiariť na sviatky
Úžasné dobroty dva v jednom. Nielenže efektne vyzerajú, ale bude aj radosť do nich zahryznúť.