O Varecha.sk

Heslo na Vareche

cajca - fotkacajca, 25. mája 2018

Chcem poprosiť admina, či nejakého používateľa Varechy o pomoc. Zabudla som heslo, čo používam na Vareche - ako ho zistím? Ja sa síce prihlásiť na Varechu môžem, lebo som si ho nechala zapamätať, ale je vybodkované. Chcela by som ho zistiť z dôvodu, že používam aj mobil, či tablet a keďže tam ho uložené nemám, nedostanem sa na moju KK na Vareche.
Ďakujem
Cajca

@zareaguj


Diskusia k téme

haji
@Redakcia haló, prosím vás, ozvěte se prosím @Cajca - potřebuje poslat mailom heslo. Děkujeme!!!!!!!!
redakcia
Registrujeme Vašu otázku. My Vaše heslo, bohužiaľ, nevieme, samozrejme, pokúsime sa Vám pomôcť, ale poprosíme o strpenie, pretože momentálne v súvislosti s GDPR prebiehajú na varecha.sk isté technické úpravy a nie všetky naše redakčné prostriedky sú dostupné. Ďakujeme za pochopenie.
1x haji
zolik
@Mirop
naco drazdis? Mas potrebu provokovat? Je krasny piatkovy vecer. Hod sa vyvetrat, daj si pivko a svet bude opät v poriadku
Tiez mavam ;-)
1x radost
bubaya
Tu je návod:
Prihlás sa z toho počítača, kde máš uložené heslo, teda nie z mobilu, alebo tabletu.
1. Prvý riadok zadáš svoj nick -
2. Heslo klikneš ľavou myšou raz, v prvom riadku – Zobraziť všetky uložené heslá klikni.
3. Zobrazia sa všetky heslá, ktoré máš v Pcčku
4. webové stránky - meno používateľa – heslo – oko a tri bodky – nastavenia.
5. Klikneš na oko, zobrazí sa ti heslo.
6. Keď klikneš na oko znova, heslo sa znova skryje za bodky.
7. Je to v Chrome, neviem, aký prehliadač používaš, ak iný, budem bádať ďalej.
Existujú aj iné programy, ktoré heslo odhalia, ak by ti toto nefungovalo, ale tie sú zložité, musíš si do pcčka nainštalovať nejaký software, ktorý môže byť aj škodlivý. Napíš, či sa podarilo.
2x zolik a cajca
bubaya
@Bubaya (25.5.2018 20:14)
2. Heslo klikneš PRAVOU PRAVOU.-......sorry, už neviem, ktorá ruka je pravá a ľavá.
2x zolik a cajca
mirop
@Zolik (25.5.2018 20:06)

dik, no pride ti normalne, ze niekto polozi otazku redakcii a nato niekto uplne iny popohana redakciu k odpovedi? :)
1x astor
redakcia
@Mirop (26.5.2018 06:28)

V našej včerajšej odpovedi sme zdôvodnili, prečo sme nereagovali hneď.
Ale na zopakovanie: Včera bol náročný deň čo sa týka menenia databáz v našom systéme, pretože začalo platiť nové nariadenie EÚ ohľadne GDPR. Odpovedať sme chceli až vtedy, keď sme si boli istí, že sa heslá dajú meniť bez problémov.
redakcia
@Cajaca ,

v prípade potreby si Vaše heslo môžete zmeniť (vytvoriť nové) na tejto linke:
 varecha.pravda.sk/moja/heslo/...


Ak ste Vaše heslo celkom zabudli a neviete sa na Varecha.sk prihlásiť, možete si dať poslať nové heslo na Váš registračný e-mail kliknutím na túto linku:
 varecha.pravda.sk/m/zabudnute-heslo/...


V prípade, že by ste potrebovali pomôcť so zadávaním nového hesla alebo inými technickými problémami na Varecha.sk, napíšte nám na redakcia@varecha.sk
Pekný víkend.
tomas
@Mirop (26.5.2018 06:28)

Pokiaľ niekto zverejní VEREJNÚ DISKUSIU, tak je úplne normálne, že tam radia aj INÍ ĽUDIA ako redakcia. To je úplne bežné na každej stránke na svete.

Keby chcel človek čisto odpoveď iba od redakcie, tak napíše do redakcie e-mail a spýta sa priamo redakcie.

Ak niekto zverejní verejnú otázku vo verejnej diskusií, ktorú uvidia všetci a všetci môžu zareagovať, tak mu je jedno, kto mu poradí. Dokonca aj v prvej vete sa píše, že by chce "poprosiť admina, či nejakého používateľa Varechy o pomoc".

cajca
Dobrý deň ,
všetkým ďakujem za vaše rady. Veď ja som prosila buď redakciu alebo nejakého zbehlého používateľa Varechy, takže som rada, že sa našlo toľko dobrých ľudí mi s tým pomôcť. ďakujem Haji, Bubayi, redakcii ..., zrejme najrýchlejší postup bude návrh redakcie - zmeniť heslo a niekde si ho zapísať.
Prajem všetkým krásny slnečný deň a veľa inšpirácii pri kuchtení
Cajca
1x haji
cajca
@Bubaya (25.5.2018 20:14)

Ďakujem, podaril sa aj tvoj postup, hoci ja používam Mozilla Firefox. Dopátrala som sa, že mi zrejme v r.2015 bolo pridelene redakciou heslo, ktoré som si uložila do počítača. Preto si myslím, že redakciou, lebo som ho videla 1-krat a také niečo by som si nikdy nedala (názov stromu a 3 číslice). Podarilo sa mi ho teda zmeniť . Ďakujem ešte raz za pomoc.
Prajem pekný deň
1x bubaya
babidka
@Mirop (25.5.2018 20:01)

Vadi ti , ze na Vareche je teraz klud a neprijemne hadky a urazky ktore vyvolavalo zopar ludi uz zmizli ?Alebo sa na Vareche nudis a citis potrebu obcas niekoho podpichnut alebo pourazat aby bolo "vzruso"? Ver mi , nestoji o to nikto....