Varenie

MasterChef Slovensko

radox1 - fotkaradox1, 5. októbra 2015

Markíza spustila kampan na pokračovanie masterchefa,naštastie to má byť čisto slovenský projekt.
chcem sa opýtať,či má niekto skúsenosti s kastingom,ako to prebieha,podmienky a tak,jednoducho čo najviac informácii o tomto programe.
dakujem za akékoľvek info.

@zareaguj


Diskusia k téme

bbq83
Dobrý deň, jedinou podmienkou je aby nebol súťažiaci profesionálny kuchár. Pokiaľ máte predbežný záujem, napíšte nám Váš email kontakt na masterchefslovensko@gmail.com a pošlem Vám ďalšie informácie. Barbora
buchtabuchta
Odporúčam veľký pozor na zmluvy, každé porušenie podmienok sa trestá vysokými finančnými pokutami.
radox1
vdaka,prebieha to v nejakych casovych cykloch,alebo je clovek uplne odrezany od okolia?a ak,kolko.
buchtabuchta
Neviem ako tento projekt. Ale zvykne sa vyrábať viac sérií naraz, takže je možné, že budeš niekde mesiac-dva zašpérovaný bez možnosti odísť, volať domov a podobne. Preto sa treba vopred dobre informovať, a rozhodnúť, či sa to dá zvládnuť. Okrem toho, zvyknú tam byť všelijaké tlaky na súťažiacich, aby to tam vrelo, aby boli hádky, konflikty......takže treba vopred dobre vedieť, do čoho ideš a či si taký tvrdý, aby si dačo vydržal.
1x xyz
vybusna
V kazdom pripade...obdivujem kazdeho sutaziaceho...ja by som pod tlakom dokazala uvarit, len uplne obycajne jedla. Moje kreativne varenie by v takychto podmienkach prestalo uplne existovat.
mariamka
tri diely cz uz prebehli, su to celkom nervy a nie vzdy jasne pravidla, ale myslim, ze je tu par adeptov, co ma na to gule
radox1
vypisal som kopec papierov a bol som pozvany na konkurz,ale pracovne povinnosti nepustia,tak som sa ho nezucastnil.
bola si na konkurze a vybrali ta?ako to prebiehalo.ked tak pouzi ts.
dakujem.
zuzananoskova
Mala som nejaké výhrady k zmluve samotnej, niektorým zmluvným bodom. Vysvetlili sme si ich, no pre mňa bol kameň úrazu (ako sa vraví) samotné natáčanie. Celý január natáčanie pondelky, utorky, štvrtky, piatky, od 8 do 20 hod. Musela by som si čerpať dovolenku, keďže som zamestnaná, 14 dní, ak by som postúpila čo najďalej. A ešte nejaké drobnosti. Tak ale budúci rok už budem vedieť do čoho pôjdem ;-)