![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Nokerle s medvedím cesnakom a mozzarellou
Keď už je tá sezóna na medvedí cesnak, tak sme sa s ním v práci dnes...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Frankfurtská zelená omáčka
Ako už názov napovedá, recept pochádza z Frankfurtu a na zelený štvrtok nesmie chýbať v žiadnej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Detoxikačný koktejl Zelený zázrak
Milý Varecháči, tento recept som nevymyslela ja, našla som ho na nete, vyskúšala pár...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Perlička na smotane
Dostala som v práci výslužku, tak šup do kuchyne experimentovať. Hovorí sa že mäso z...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marinovaný tempeh
Tempeh ako ho robím ja. Len tak s pečenými zemiakmi. Vypadá to trošku sucho, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jarný zemiakový šalát s mletým zeleninovým rezňom
Keď sme sa v zime dojedli majonézového s rezňami a teraz sa to pokúšame zhodiť, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špaldová bábovka
Troška obmenená verzia obľúbenej klasiky. Chutí taktiež vynikajúco a nemusíme mať až také výčitky svedomia kôli...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Domáce bylinkové maslo
dobrota k horúcemu opečenému chlebíku alebo pečivu, ako prísada do iných receptov a samozrejme ku grilovaniu......
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Žemľové knedle
Ku všetkým ˝knedlovým˝ jedlám. Recept pochádza z Prahy, robíme ho v reštaurácii neďaleko Frankfurtu a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hríbové ragú
Jednoduchý recept pre všetkých milovníkov hríbov. Ja som ho popísala so šampiňonmi, lebo tak ho...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Gaštanová polievka
Tento recept mám od môjho šéfa, už nemusím v práci vyjedať:) Tak aj takto chutí jeseň....