Nezvyčajné palacinky

pipnat - bez fotkypipnat, 26. februára 2015
Včera som mala v pláne uvariť výdatnú šošovicovú polievku, kým príde druhá časť mojej rodinky (staršia dcérka a manžel) a mladšia 5-ročná dcérka dostala nápad, že ona ide variť tiež. Nachystala si veľkú misku a postupne si pýtala rôzne suroviny - polohrubá múka, celozrnná múka, mlieko, voda....a stále pýtala ďalej, tak som jej len tak podala škoricu, potom granko, med, chia semienka....až som to teda popri varení nejako neustriehla a zrazu bola v miske celkom slušná masa, ale krásne, nahladko vymiešaná a tak mi bolo ľúto to len tak zlikvidovať, takže som dostala nápad ja, aby sme z toho upiekli palacinky...a čuduj sa svete - vyšli - nelepili sa, boli vláčne a veľmi chutné. A tak mala moja rodinka na večeru po šošovicovej polievke aj poriadnu dávku palaciniek.....Keby ste sa ma pýtali koľko čoho bolo - netuším, ale chutili znamenite:):):)
@zareaguj


Diskusia k článku

babidka
Deti este nie su zatazene predsudkami /to k sebe nepasuje , toto nemoze vyjst/ a tak skusaju ostosest ... :-)Bude raz z nej kucharka , uvidis!
sovka62
Keď to nedopadlo tak, ako keď psíček s mačičkou piekli tortu, všetko je v najlepšom poriadku. Je to šikuľka.
amelie
... aj keby to tak dopadlo, snaha sa cení a šikovnosť je bonus:-)))
kuchticka
Gratulujem k tak sikovnej dcerke. Iste mas z nej velku radost a bude z nej dobra kucharka.
zolik
ty si navarila, mala sa zahrala a este aj originalny recept na palacinky z jej snazenia bol. na taketo prihody sa nezabuda ani po x-rokoch. prajem Ti s dcerkou este viac takychto spolocnych vareni.



 



TOPlist