Naše malé bábo

gm - bez fotkygm, 15. marca 2015
Neviete si predstaviť aky zážitok mavam keď varím aj z ďeveť mesačným babom.Ja varím a ona ochutnáva a keď jej nechutí dáva to riadne najavo.Doslova ma opľuva.Asi pri našom varení si tiež dam podbradník.Možno že mám doma budúcu kuchárku.Kto vie.
@zareaguj


Diskusia k článku

babidka
Predstav si to o takych 60 rokov naopak : to tvoje babo ti da podbradnik , krmi ta a ty ho oplujes . Budes uz sice stara /a mozno poriadne nevrla / ale vtedy si povedz "pomsta je sladka , dieta moje ":-)
používateľ nemá avatar
gm
gm
babidka až teras som sa dostala k tvojmu komentáru.Máš pravdu.Ale dnes už deti niesú také ako voľakedy.Radšej rodiča dajú do starobinca než by ju krmili alebo prebaľovali.Pravdu povediac nechcela by som sa dožiť toho lebo som to zažila pri svojej babke.Zlata babenka to bola a posledné roky na lôžku čo prežila si takýto odchod zo sveta nezaslúžila.Prepač babidka asi som to nemala takto napísať ale realita býva aj krutá.Ktomu podbradníku ten by som si mohla občas dať.Aj keď som dospelá stava sa mi že sa neskutočne umažem.
martina0812
Poznám, aj naša babička mala takýto nezaslúžený odchod zo sveta :-((( Ale ja si pamätám, ako to robila moja mamina: ráno po raňajkách babku nadopovala Rohypnolom, na obed letela z práce, aby dala babke obed, a na otočku letela zasa do práce - všetko autobusom + pešo. A za tú hodinu, kým som prišla zo školy ja, alebo sestra, babka sama doma aj tak stihla povystrájať všelijaké pestvá...neviem si predstaviť, že by mi dnes v práci umožnili takýto lietavý pracovný čas, keby sa, nedajbože, bolo treba takto starať o mojich rodičov. A zostať doma...no a z čoho žiť? Ťažko je to, ťažko... Ale varenie s deckami, to poznám, však som to aj v nejakom zážitku opísala... niet nad deti! :-D
helenore
Moje dieťa sa taktiež rado zapája do varenia, pečenia.
A ešte bez urážky , to deväť, nedalo by sa opraviť.



 



TOPlist