Moja mama varí lepšie ako Tvoja :-)

Ahojte priatelia :-)

Dávam Vám do pozornosti reláciu vyššie uvedenú, ktorú budú vysielať dnes o 17.55 hod. na JOJ.

Budeme variť s mojou Terezkou a sme veľmi rady, že sa nám naskytla takáto príležitosť.

Ďakujeme za Vašu pozornosť, aj ohlasy.

Prajeme krásny deň :-)

Zuzka
@zareaguj


Diskusia k článku

nyja
Mne táto relácia nepripadá veľmi o varení. Skôr je to relácia "tresky-plesky", kde sa "junior" predvádza a rehoce z ľudí, ktorí si musia behom 1 minúty pozháňať všetky suroviny do receptu, vôbec si ich nemohli vopred premyslieť a taktiež nevedia, kde je čo uložené. Potom je to o naháňačke, často hlúpej, na vysokých podpätkoch, oplašenosti a vystresovanosti, čo mohutne podporuje junior, ktorý má často strašne hlúpe reči (vtáka poznať podľa peria, človeka podľa rečí). Na uvarenie jedla je veľmi málo času a tí ľudia by za normálnych okolností možno aj uvarili čosi, čo by sa dalo nazvať jedlom. Ale v tejto situácii, keď im chýba 1/2 surovín, lebo nestihli ich nájsť, počúvajúc tie žvásty to často končí veľmi úboho. Fakt by som to jedlom nenazvala... Takže ide hlavne o "šou" a programové hovadenie súťažiacich. Varenie je v tejto relácii na druhej koľaji.
radox1
z dobrych zdrojov viem,ze manipuluju s casom ako u masterchefa,a kedze hlavne suroviny v chladnicke su uz dopredu nachystane,vedia predom co budu varit.
1x radox1
rulik
možno budem od veci, ale túto reláciu nepozerám pre jej názov, napriek tomu, že moja mama varí vynikajúco - netrúfam si povedať to čo hovorí názov, tak isto ako ma uráža reklama na mlieko" moja mama je krava" už stupídnejšie názvy sa nedali vymyslieť
1x an3da
altyn
Na začiatku som to sledoval, bol som zvedavý, ale časom som bol sklamaný a prestal som to sledovať. Ale stihol som zaregistrovať vysvetlenie podmienok sútaže.
Takže viem, že súťažiaci musia poslať tuším 10 receptov aj s ingrediencami. Z tých im jeden vyberú, všetky ingrediencie ktoré sú tam uvedené sú v chladničke a na policiach. A teraz záleží na súťažiacich ako si pamätajú čo všetko k tomu potrebujú, čo je pre recept najdôležitejšie a čo sa dá priniesť neskôr. Pretože je tam tá možnosť.
A tiež záleží na nich,aké recepty pošlú. Ak sa rozhodnú pre taký, ktorý potrebuje čas, tak buď to nestihnú,alebo to spackajú.
Tiež záleží na úsudku matiek a otcov či ten ich potomok vie variť, či pozná ingrediencie, či sa doma zúčastňuje varenia aspoň čistením a krajaním zeleniny.
Často som videl že nemali ani potuchy čo majú priniesť. Tiež som si všimol že nemali detičky poňatie čo varia.
Tak prečo sa hlásia, to sú tie peniaze také dôležité že sú schopní strápnovať sa pred svetom?
No a s tým krikom a trieskaním začali tiež vynervovani rodičia, pretože deti nepočúvajú, nerobia čo im kážu...
Dorazil to ten "milý otecko" z ktorého som mal vyrážky aj vtedy keď ho ukázali v
upútavkách.
Takže samozrejme že vedia čo budú variť, len nevedia ktoré z tých 10, a kedy.
babusha
je to proste show, a ak vas to nebaví, nečumte, radšej pozerajte drby kto kedy s kým a za koľko
sofka2006
Ja by som povedala (Je to show o varení ) Je pre niekoho zaujímavá a pre niekoho nie . Neviem prečo a načo je ta show ale vystriedajú sa tam plno ludí je aj sranda jak sa tam hádajú alebo utekajú za surovinami a tak dalej není dôvod sa tu hádať to je môj názor :)...Snaď som nikoho neurazila :)...
abdul
@Sofka2006 (3.11.2016 17:17)
"aj sranda jak sa tam hádajú alebo utekajú za surovinami "
Tak to už áno. A z ktorého oploteného a stráženého zariadenia je ten priamy prenos ?
kecupicek
Súhlasím s komentármi predo mnou, lebo prečo sa nervuje matka, ktorá prihlási
do súťaže dieťa, ktoré nevie na čo v kuchyni čo je a ako sa to volá, či pripravuje.
Keď ide o šou musí počítať aj so zákerákom Juniorom a prihlásiť recepty z vlastnej praxe nie z internetu.



 



TOPlist