Môj brat

timara - fotkatimara, 4. augusta 2014
Ahojte všetci, chcem sa s vami podeliť o najväčší šok a zároveň radosť posledných dní. Na okrúhle narodeniny mi brat pripravil tááááááááke obrovitánske prekvapenie! Z receptov, ktoré som pridávala tu na Varechu mi "vydal" kuchársku knihu v náklade 9 ks :))))) Proste na oslave mi povedali, bude prekvapenie, na stole predo mnou stojí obrovská krabica previazaná mašľou a keď som ju nadvihla . . . kuchárska knižka s mojim menom :)))) Nevedela som to ani rozdýchať, ruky sa mi triasli, srdce tĺklo o život a asi mi ani nedochádzalo čo práve vidím :)) To čo mám najradšej na svete, to čo som robila len z čistej radosti a z lásky k vareniu som zrazu mohla v podobe knižky venovať svojim najbližším. Ako ho to napadlo? Ako to všetko zorganizoval, ako vedel . . .že týmto mi urobí takú nesmiernú radosť. Mňa by to ani len nenapadlo . . . ja už tretiu noc z toho nespávam, že toto pre mňa niekto urobil :)))) Ten čo tu bol vždy, ten čo sa nikdy nesťažoval, ten čo nikdy nič nežiadal a nechcel . . . môj brat. Ďakujem, ďakujem, ďakujem . . . som šťastná prešťastná, že ho mám :)))))
@zareaguj


Diskusia k článku

smejkad
:-))))))))))))))
parada :-))))))))))))))
a ked to trosku predychas, mozno by bolo nacim zacat rozmyslat, ako sa mu revansujes :-))))))))))))
timara
@smejkad , tak to teda neviem či mne sa podarí ho takto niečim prekvapiť . . . toto je neprekonateľné :))) @andreac veru, uvedomujem si to už dlho, aké to je skvelé mať blízko takého človeka . . . @samantha14 som tak rada, že sa tešíš so mnou :)))
medulienka122
@timara , je to strašne milé, ako ťa brat prekvapil, ale aj to, ako si to vážiš a ako veľmi sa z toho tešíš - radosť čítať :)
timara
@abdul , nafotím a skúsim pridať :) @medulienka122 strašne sa teším :)) dúfam, že ostatní ani manžel sa neurazia, že najviac som sa tešila z darčeka od brata, ale keď to sa nedá :)) @radost , ďakujem ti :))
sovka62
@timara , máš skvelého brata a je skvelé, že ho ešte máš (môjho niet už 24 rokov). Láska ti napovie, ako sa mu odvďačíš, a možno bude stačiť aj tá láska.
timara
@sovka62 veru tak . . . aj sú mi niektoré veci moc ľúto, v puberte to medzi nami vyzeralo všelijako a ešte teraz sa hanbím za to, ako sme sa kedysi mlátili a robili si zle . . . ale teraz nedáme na seba dopustiť :)) Obdivujem ho za veľa vecí a za veľa vecí mu ďakujem . . .
altyn
@timara ani sa nečudujem, veď spracoval kvalitné recepty a nemal sa za čo hanbiť, práve naopak, mohol sa nimi len hrdiť! Si výborná kuchárka, fotografka a určite aj najsamlepšia sestrička keď sa tvoj bráško rozhodol poukázať na tvoje kvality, tým poukazuje aj na seba, "pozrite akú šikovnú sestričku mám" a ja som jej brat!!!:-))) A V zátvorke : som ním rád. :-)))
timara
jejdanénky @altyn , tak to ďakujem veľmi pekne :) všetkým čo ste napísali. Som rada, že sú tu aj takto srdeční ľudia ako vy . . . :)))
timara
PS: a ešte s tým fotografovaním . . . to u mňa nie je až také slávne ako s varením, ale to zas kompenzuje šikovný manžel :)) a za to mu ďakujem . . .
frezia68
Toľko radosti je v tvojom zážitku,že nakazíš aj čitateľov.Darček je osobný,zrejme ťa prekukol a videl,ako rada varíš a pridávaš dobré recepty.Takže mu občas dobre navar a príležitosť na revanš sa niekedy nájde. Ale to porozumenie medzi vami je najdôležitejšie a na darčekoch nezáleží :-)))
pipnat
presne aj ja som rozmýšľala urobiť si knihu z uložených receptov....tiežby som mala nesmiernu radosť keby to niekto pre mňa spravil...úúúžasneééé:)
terinka55
Ešte veľa spoločných chvíľ a tá spolupatričnosť a súdržnosť nech pretrvá naveky! Láska je dar v každej jej podobe.
kuchticka
@timara - pocin tvojho brata je velmi dovtopny s prejavom lasky, ktora je skutocne vzacna a hodnotena ako polklad. Majte sa stale radi, ved nie vsetci surodenci su v takom dobrom pomere voci sebe. Ptrajem ti dodatocne k tvojim narodeninam stale tolko lasky od vsetkych tvojich drahych.
timara
@frezia68 , @pipnat , @martina0812 , @terinka55 aj @kuchticka a toto sa mi páči, že sa tu môže človek podeliť so svojou radosťou a ľudia, ktorí ho nikdy nevideli a nepoznajú ho sa vedia radovať s ním . . .:)) že sa to pozitívne, nech už je to čokoľvek šíri ďalej. A to je predsa pekné :)) ďakujem vám všetkým



 



TOPlist