Marcipan

gabrielka1 - fotkaGabrielka1 11. mája 2013 o 06:57

Tato mal narodky no a my s mamov sme mu spravili tortu chceli sme mu urobit marcipan no marcipan sa nepodril a stale sa lial tak cme to urobili ako polevu naliali sme na tortu a a zatreli torta bola hotova. a teraz by som niekoho poprosila aby mi napisal ako sa robi marcipan. DAKUJEM
Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarStefik 11. mája 2013 o 08:52

    keď napíšeš čo si vlastne chcela robiť? pravý marcipán sa robí z mandlí a cukru v melanžeri, všetko ostatné sú potahové hmoty. pozri toto: » tortyodmamy.sme.sk/pomoc-pre-zaciatocnika...
    . daj recept podla ktorého si robila.
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaLuss44 12. mája 2013 o 21:25

    ja som robila falošný marcipán podľa tohto receptu a bol perfektný, dobre sa vaľkal, aj chutil výborne, tá mandľová aróma urobí svoje
    » tanikinerecepty.webnode.sk/products/falosny-marcipan/...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarTothka 13. mája 2013 o 10:25

    Gabika neviem síce podľa ktorého receptu si sa pokúšala robiť marcipán, ale keď si dáš do vyhľadávača (to je celkom hore) slovko marcipán, ukáže ti veľké množstvo receptov, takže si tu na Vareche môžeš vybrať druh podľa surovín, z ktorých chceš robiť. SI veľmi šikovné dievča, určite ti to nabudúce vyjde a mimochodom, vitaj na Vareche.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMoko 14. mája 2013 o 18:36

    Mám recept na marcipán,z ktorého sa mi vždy podarí-150ml vody,70g masla,150g hladkej múky,500g práškového cukru,pár kvapiek mandľovej arómy
    -do vody rozpustiť maslo-keď vrie,pridáme múku a miešame,kým sa neoddeľuje od hrnca
    -chvíľku odpaľujeme
    -dáme na pomúčenú dosku vychladnúť
    studené vmiešavame do cukru
    -vypracujeme hladkú,lesklú hmotu,ktorú si prifarbujeme podľa potreby
    -vaľkáme medzi fóliami
    Pracujem s ním hneď v ten deň,Vyskúšaj:)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMarikafil 15. mája 2013 o 09:18

    marcipán len s mandľovou arómou? no, dobrú chuť... podľa mňa je marcipán len pomleté mandle a cukor, prípadne pár kvapiek ružovej vody. to ostatné sa s marcipánom nestretlo ani vo vlaku, to sú len poťahové hmoty.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMoko 15. mája 2013 o 16:09

    áno,je to tzv."falošný marcipán" -ale chutí dobre...
    @zareaguj
  • gabrielka1 - fotkaGabrielka1 23. júna 2013 o 19:00

    dakujem za postupi na marcipan....
    @zareaguj


Pridaj komentár k článku:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist