KTO INÉMU JAMU KOPE ,SÁM DOŇEJ SPADNE

gordonko - fotkagordonko, 26. januára 2015
Pri príležitosti mojich narodenín a narodenín kamarátky ktoré máme v jeden deň robievam ,,STRETKO priateľou POKECu ,, a tak to bolo aj túto sobotu. Zišlo sa nás 24 a to len preto ,lebo viacej by sa nás do salóniku nezmestilo.
Nerobím to preto ,lebo chcem darčeky ,ale predsa len podaktorý vedia o mojich narodeninách a nejaký ten darček donesú.
A tak sa stalo aj tento raz ,no jedna z gratulantiek mi nechala urobiť tortu ,,ženské prsia,, keď ich mám tak rád a tato torta skrývala aj prekvapenie. Bradavky boli ako štuplík a ja som si mal z prsníku ,,potiahnuť,, no tak som si potiahol z ľavého ...... nebolo tam materské mlieko ,ale vaječný likér a veruže chutil. Oná gratulantka ma presmerovala aj na pravý prsník , logol - glgol - som si iba raz ........ namiesto chutného nápoja tam bola schovaná presolená voda a tak som si napravil chuť zasa z ľavého prsníka.
,, Gratulantka ,, chcela ochutnať vaječný likér a tak som zdvihol tortu k nej a otočil ju tak , že vrch ,,tela,, bol dole a spodok ,,tela ,, hore ..... tým sa vajcoví likér nachádzal vpravo a presolená voda vľavo ..... a veruže sa mi to podarilo ....... ochutnala , poriadne si potiahla a mali by ste vidieť tú grimasu čo vystrúhala.
Sama sa chytila do vlastnej pasce.




@zareaguj


Diskusia k článku

kimlo
Kto druhému jamu kope, je uňho na brigáde...
pusta1
ty potmehúd. treba si dať veľký pozor pri tebe :-)))
hubata
Poučenie: treba si dať pozor odkiaľ si čo potiahneme ......
gordonko
@martina0812 pridal by som aj foto torty no neviem to a recept ???? torta bola čokoládová , dotyčnú stála vraj 55 € + doniesla domáce vajíčka a čo je najlepšie vôbec mi nechutila - bola taká ako piesok - podaroval som ju v nemocnici na jedno oddelenie
gordonko
@torticka aj mňe sa to stává ,že sa mi nedarý ,ale ber to pozitívne , už je večer deň končí



 



TOPlist