Konečne...

stefanm - fotkastefanm, 4. januára 2016
Konečne, skoro po pol roku, počas ktorého mi rôzne rodinné a pracovné okolnosti bránili prispieť aspoň drobnou príhodou na túto moju obľúbenú stránku, som si našiel priestor a rozhodol sa, že toto vám musím napísať! Musím preto lebo sa v nej odohral, pre nás, aj zázrak.

@zareaguj


Diskusia k článku

stefanm
Nestáva sa v našej rodine často aby sme cez sviatočné dni pripravovali k jedlu kačku. Toho roku sme sa však rozhodli, že si ju pripravíme a tak som začal pátrať po rôznych receptoch na jej prípravu. Asi po dvoch dňoch som sa rozhodol, že ju normálne večer nasolím,



ráno okorením



a doobeda upečiem.



Po asi dva a pol hodine bola krásne, do mäkka upečená.




Hľadáte v tomto príspevku kde sa stal spomínaný zázrak? Zázrak je v tom, že moja manželka miluje z hydiny dobre prepečené stehná a ja nemám rád pripečené prsia! A teraz sa pozrite na foto upečenej kačice



a povedzte či to nie je zázrak! Upiekla sa presne tak ako to máme radi. Prepečené stehná a mierne opečené prsia. Tak neviem. Je to zázrak alebo, ako povedala moja manželka, kačka sa upiekla tak preto lebo bola pečená s láskou!!!
stefanm
Bez videjka so záverečným vtipom by tento príspevok nebol úplny.



sovka62
No teda vidíš, dobrá vôľa všetko zdolá a čo potom láska? Tá určite vie čarovať a zázrak je na svete.
radost
bavíš dobre..tá kačka o zožratie žobre..:-)
smejkad
pekne sa vydarila, bodaj by vam vsetko takto vychadzalo, no a nam tiez :-)))
terinka55
Nech sa Ti vo všetkom darí ako s tou kačičkou a svet bude gombička :-)
babav
Pekny prispevok , pekny pekac a zazracne jedlo . Nech vam laska a dobre zdravie sluzia pocas celeho Noveho roka 2016 @stefanm , aby sme ta na Vareche videli castejsie :-).
zitar
no tak tomu sa hovorí kačací zázrak.....všetko naj do nového roka
buchtabuchta
No vidíš, a tu je praktický dôkaz, že Láska zvíťazí nad všetkým, aj nad fyzikou, aj nad zdravým rozumom. Krásna kačička a pekný príbeh.
kuchticka
Pridavam sa @stefanm k chvale tvojho vymyslania. Je mi smutno, ale .... nech sa ti dari a vymyslaj a bav nas co najviac.



 



TOPlist