Dalsi pokus o kvaskovy chlieb ;)

megdesign - fotkamegdesign, 18. augusta 2014
Troska dlhsie som ho nechal "opalovat" :D
@zareaguj


Diskusia k článku

babidka
Blahozelam :-)Vyzera naozaj dokonalo .Ja mam rada chlebik s hrubsou a pripecenejsou korkou . Ale kvoli manzelovi ho musim piect "tak akurat" lebo jeho zuby vraj odmietaju poziut take pripecence :-)
megdesign
Dakujem za pochvalu :)

@babidka ja mam tiez rad hrubsiu korku na chlebe :) Zuby este neprotestuju :D Inak, dnes som rano skusal skusku stiskom na chlebe, ktory je druhy den v saciku a korka pekne zmakla. Co som ani necakal, ked je taka hruba...
tricia
Ha ha to je Pan Chlieb :)Dala by som si :)
sovka62
Jejdanenky, @megdesing , neostal aspoň kúsok? Nemáš to ku mne tak ďaleko....
Chlebík vyzerá (vrátane tej výbornej chrumkavej kôrky) ako tie čo piekla moja starká. A to boli tie najlepšie na svete.
smejkad
presne ako pise sovka62, ako starkine z pece, akurat ze u nas sa robili velke, okruhle, hadam aj 4-5 kilove :-) z toho zjest okruh s teplym mliekom a mozes ist fukat :-))))))))
skoda, ze nasi korku nelubia, musim piect cely cas zakryty, ale aj ten je vyborny :-)
sovka62
Pošli a ja pohľadám niečo, čo mu dám na spiatočnú cestu.
smorko
Krásny chlebik a tu vôňu cítim až sem.
finczi
Vydarený chlebík! Ja som ešte nenašla odvahu na kváskový chlieb...
megdesign
@finczi nieje sa coho bat. Mna tiez viacero "ekspertov" na chlieb na moje prve-druhe dielo zvozilo. Nevzdal som to a uz to ma neaku tu formu. :) Aj teraz mam zamiesene na chlieb. Vecer peciem ;)
doktorina
Megdesing a skus ho pocas kysnutia dat do osatky vysypanou zemiakovym alebo kukuricnym skrobom a pred pecenim potriet vodou a pocas pecenia tiez....bude krasne leskly......inac velmi krasny chlebik a určite aj chutny bol......uz len zobrat masielko,dzem a s chutou si zakusnut...



 



TOPlist