Čaute!

lilinkalili - bez fotkylilinkalili, 8. decembra 2014
Som tu nová prihlásená ale čítam Varechu od roku 2010. Varím ja, môj manžel, dve dospelé dcéry a vareniu sa začína venovať aj môj vnuk, ktorý obracia palacinky vo vzduchu, čo ja nedokážem. Našla som tu veľa priateľov, aj keď niektorí tu už niesú. Asi nebudem aktívnou prispievateľkou receptov, ale teším sa na Vás
@zareaguj


Diskusia k článku

sovka62
Milá Lilly, asi nie si sama, ktorá je len pasívnou používateľkou tohto portálu. Veď nevadí, hlavne, že ti je s nami dobre a že nájdeš, čo potrebuješ. A vieš čo? Občas si myslím, že niektorí by nemuseli byť až takí aktívni, niečo by si mohli nechať pre seba (konkrétne komentáre k receptom, podané tónom, pri ktorom v človeku hrkne ako v starých hodinách!).
lilinkalil
Milá @sovka62 , ďakujem za komentár, možno si si všimla, že píšem ako lilinkalil, ale to len preto, že ma pôvodne registroval môj vnuk a nezapamätal si heslo. Preto som sa musela registrovať ešte raz. Ešte raz ďakujem.
zizaster
Ja som na tom veľmi podobne,mám tu len dva recepty,ale sledujem a ukladám už dlho :-) Presne z dôvodov,ktoré napísala @sovka62 ,správanie niektorých ľudí a ich prílišná aktivita na miestach,kde by to vôbec nemuselo byť.
lilinkalil
zizaster aj ja sledujem varechu dlho,pečiem z receptov,tlačím si ich/mám rada všetko hmatateľné,-som dosť konzervatívna/naučila som sa veľmi veľa od varecháčov.Považovala som sa za celkom dobrú kuchárku ale až so sledovaním varechy som zistila aké mám medzery vo varení a že som vlastne elév,aj keď varím skoro denne čosi cez tridsať rokov.
kristien
Vitajte medzi nami, drahá Varecháčka ( aktívne pasívnymi ) a dúfam, že si tu budeme dobre a pekne spolunažívať. :-)
zolik
@sovka62 - vo mne uz hrkalo tolkokrat, ze ja uz som asi slnecne hodiny. Nie, skor presypacie.



 



TOPlist