Ako išlo vajco na vandorvku

andrej123 - fotkaandrej123, 8. marca 2014
Minule som pri varení nemal čo robiť,tak som si zahral "bábkové" divadlo. Nakreslil som na vajco oči,ústa a nos a tak šlo na vandrovku. Prv stretlo plnotučnú smotanu,ktorá s ním šla tiež. Potom stretli soľ a tá šla tiež s nimi. Čierne korenie sa pridalo takisto. Takto šli,šli až sa dostali na panvicu a všetko sa to dokopy zmiešalo. Takto vyzerali moje krásne raňajky,ktoré mi veľmi chutili.
@zareaguj


Diskusia k článku

babav
"Som vajce,obycajne vajce...viacej siroke ako vysoke ,ale jest mi chuti...."
To tvoje vajce malo kratku vandrovku...:-)
sovka62
Tak u mňa ešte takto nevadrovalo, za to sa mi pár razy stalo, že som (nebohá pilná) brala z komory viac vajec naraz a veru sa podaktoré vybralo na vandrovku rovno z mojich rúk, ale chúďatko dovandrovalo len na dlažbu a bolo po ňom.
gordonko
... tiež som videl vajcia na vandrovke
Robili sme v Bratislave a ubytovaní sme boli na Bulharskej ulici ..... mal som spolupracovníka čo si rád ,,uhnul,, a tak jednej noci došiel pripitý na izbu zapal si dvojplotienku a dal si uvariť vajíčka .
.... mňa zobudilo aké si búchanie .....ludé moji to som v živote nevidel, ten pripítý si lahol a zaspal , voda v hrnci vyvrela a vajcia vyskakovali z hrnca hore a zasa padali do hrnca a že nevyskakovali málo , ale dobrých 30 cm hore - dolu a zasa hore - dolu .....



 



TOPlist