Zdravá ovsená kaša

zdravoachutne - bez fotkyzdravoachutne, 30. novembra 2014

Viem, že tu je veľa receptov na rôzne kaše a tak ,ale ja sem pridávam aj video ako to má približne vyzerať, napísala som Zobraziť celý popisViem, že tu je veľa receptov na rôzne kaše a tak ,ale ja sem pridávam aj video ako to má približne vyzerať, napísala som ho síce po anglicky, ale je obrázkové čiže to nie je problém :)

2
porcie
1 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 lyžice
3/4 pohára
1 lyžička
1/2 lyžičky
1 ks (spraví kašu sladkú)




Postup

  1. 1

    Zapnite si sporák na slabší plyn.

  2. 2

    Dajte don studenú vodu spolu s vločkami.

  3. 3

    Keď vločky začnú mať kašovitu konzistenciu a voda bude mútna ( biela, je to sposobené vlakninou vo vločkách), pridajte ľanové semienka a škoricu.

  4. 4

    Premiešajte poriadne. Pridajte banán pokrájaný na tenke kolieska alebo popučený, Dajte do hrnca a vmiešajte, nechajte poležať cca 1 minutu.

  5. 5

    Kašu si dajte do misky a ozdobte si ju čímkolvek chcete. Najlepšie chutí s čerstvým ovocím, orechami škoricou/kokosom/kakaom, ale aj sušeným ovocím.

Diskusia k receptu

ancicka
ja si to robievam takto,že si večer pripravím potrebné množstvo vločiek so semiačkami a zamiešam ,bud to s kefírom,alebo s nizkotučným jogurtom,alebo bifidovým mliekom a nechám tak do rána.Nevarím,podľa mňa je to lepšie.Vločky krásne nabutnajú a zmäknú,že sú až lahodné.