Ovocná bublanina
Ovocná bublanina

Skvelá bublanina s posýpkou videorecept

niliarik - fotkaniliarik, 2. júla 2019

Skvelá bublanina s ovocím a posýpkou u nás nesmie chýbať a to najmä v lete. Milujem tento koláč a najviac, keď sme chodili na Zobraziť celý popisSkvelá bublanina s ovocím a posýpkou u nás nesmie chýbať a to najmä v lete. Milujem tento koláč a najviac, keď sme chodili na letné prázdniny k babke a ona nám ho s radosťou upiekla. Toto je asi naj recept, ktorý som kedy mala na bublaninu, veľmi si ho pochvaľujem. :-) Cesto môžem prirovnať ku kysnutému.... no proste mňamka... :)

15 minút
príprava
30 minút
na 180 °C
Skvelá bublanina s posýpkou (videorecept)
Foto: niliarik

Suroviny

250 g
100 g
250 g
2 ks
2,5 dcl
2 dcl
štipka (alebo vanilkový cukor)
1 bal.
 (mrazené alebo čerstvé)
Posýpka:
60 g
60 g
120 g




Postup

  1. 1

    Najprv si pripravíme posýpku - maslo, cukor a múku rozmrvíme.

  2. 2

    Cesto: Celé vajíčka vyšľaháme s cukrom, pridáme vanilkovú arómu, mlieko, olej. Múku s kypriacim práškom premiešame zvlásť a postupne pridávame do vyšľahanej zmesi a zároveň šľaháme.

  3. 3

    Cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný plech, pridáme ovocie a posýpku. Pečieme cca 30 minút pri 180 °C. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

motyka
Také jednoduché sú teraz najlepšie. Určite aj ja vyskúšam, ale prosím napíš veľkosť plechu. Vďaka.
redakcia
@Niliarik , Váš recept bol vyžrebovaný v našej mesačnej súťaži. Radi by sme Vám poslali výhru, prosíme, ozvite sa nám na mail redakcia@varecha.sk kvôli kontaktným údajom. Ďakujeme.
niliarik
@redakcia (7.8.2019 10:15)

Pekný večer, až teraz som si všimla tento komentár....výhra je ešte aktuálna ? :D
redakcia
@niliarik (31.1.2021 19:50)

Dobrý deň, bohužiaľ, ako je uvedené v podmienkach súťaže, pokiaľ sa do 90 dní nepodarí výhru doručiť, výhra prepadá. V auguste 2019 sme Vás kontaktovali nielen prostredníctvom komentára pod Vaším receptom ale aj na mailovej adrese, ktorú máte uvedenú ako registračnú, na mail ste však nereagovali.
Pokiaľ je Vaša mailová adresa už neaktuálna, bolo by dobré, keby ste ju vo svojom profile na Varecha.sk upravili pre prípad možnej budúce komunikácie.
Ďakujeme za pochopenie.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia