Liečivý sirup
Liečivý sirup

Domáci prírodný liečivý sirup videorecept

silvia16 - fotkasilvia16, 29. októbra 2018

Začína nám zima a s ňou čoskoro príde veľa rôznych druhov chorôb, tak som sa rozhodla si urobiť domáci prírodný liečivý sirup. Že vraj Zobraziť celý popisZačína nám zima a s ňou čoskoro príde veľa rôznych druhov chorôb, tak som sa rozhodla si urobiť domáci prírodný liečivý sirup. Že vraj je silnejší než penicillin. Vyskúšajte. Taktiež znižuje vysoký cholesterol a krvný tlak. Podporuje trávenie. Zmes týchto surovín je ako elixír. Všetky tieto suroviny majú úžasné účinky pre naše telo.

10 minút
príprava
Domáci prírodný liečivý sirup (videorecept)
Foto: silvia16

Suroviny

20 g organický
1 strúčik organický
1 ks organická
1/2 hrnčeka organický
2 KL organický
1/2 KL




Postup

  1. 1

    Nastrúhame si zázvor a cesnak. Odšťavíme si jeden citrón. Pridáme to do sklenenej fľašky spolu s dvoma lyžičkami jabĺčneho octu a pol lyžičky mletých klinčekov. Zalejeme medom.

Diskusia k receptu

silvia16
@Mirop (29.10.2018 21:38)

Neviem ci by som našla organické. Mojom obchode nemali. Ak sa ti podarí nájsť organické, tak by som určite odporučila organické. Keď cceme použiť niečo ako medicínu, tak v nej nechceme mat ostatne zbytočné chemikálie.
bubaya

Nekombinujte zázvor s citrónom. Majú opačné účinky. Zázvor zohrieva a otvára, povzbudzuje, zvyšuje krvný tlak, citrón naopak - tlmí, ochladzuje a zatvára. Zázvor by ste nemali užívať večer a na noc, dvíha krvný tlak, stimuluje...... a po užití vychádzať hneď von do chladného počasia.
Kombinácia zázvor-citrón, alebo iný citrus, je veľmi chutná, ale z terapeutického hľadiska vám toho veľa neprinesie. Tiež som tomu nechcela veriť, ale pani, čo sa 30 rokov zaoberá bylinkami a aromaterapiou mi to vysvetlila, a skutočne, ak si nájdete popis účinkov, zistíte, že mala pravdu.
silvia16
@Bubaya (30.10.2018 01:10)

Nejdem sa hádať s pani ktorá má 30 rokov štúdií. Na internete je tento recept par krát. Nevyrobila som ho sama. Ale zazvor je na ozaj odporúčaný na zníženie krvneho tlaku. Vy píšete ze ho zvýši.
silvia16
Pozri na linku. Tisícky receptov na zazvor s citronom a medom a jeho účinky.
ivan14
Kdyby někomu nakukali, že králičí bobky jsou léčivé, to by se pěstovalo králíků! :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia