Čokoládová košíčky
Čokoládová košíčky

Domáce proteínové Reese's košíčky videorecept

mukimarian - fotkamukimarian, 8. septembra 2017

Zdravšie proteínové Reeses arašidovo-čokoládové košíčky len z 3 ingregiencií, recept a ochutnávka v jednom. Vyskúšaj. Príprava je veľmi jednoduchá.

8
porcií
30 minút
príprava
Domáce proteínové Reese's košíčky (videorecept)
Foto: Mukimarian

Suroviny

100 g
250 g
75 g




Postup

  1. 1

    Celý postup nájdeš vo videjku: https://youtu.be/sA7AYhVv82g Ak sa ti videjko páčilo, kľudne daj lajk aj tu aj na Youtube. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

kukulienka71
klobúk dole, Muki! pozrela som si nielen recept ale aj tvoj príbeh "odprasenia":-DD dokonca som sa prihlásila na odber, nech to stojí za to! mám ešte v skrinke pohár arašidového masla, tak vďaka za recept a ozvem sa, ako chutilo.
mariamka
Reesy síce nepoznáme, ale tvoja video-namotávka ma hneď dostala a po konzultácii so synom k činu nebolo ďaleko. Dali sme čoko-kokosový proteín a myslím, že je ešte lepší. Si šikovný, len tak ďalej.


mukimarian
@Mariamka (9.9.2017 17:14)

Dakujem, vyzeraju nadherne a urcite aj s tou chutovou kombinaciou budu perfektne. Toto sa mi na vareche paci, ze ludia recept yskusaju a potom postnu foto svojho vytvoru :D
bubaya
Zajtra musim po cokoladu do Lidlu, dnes som ju zabudla kupit. Sestra a decka ma skoro zozrali, ze kde maju reeses, ked som im vcera slubila. Ja mam na zohrievanie cokolady taky hrncek s ruckou a pystekom, cez ktory sa dobre ta cokolada nalieva do formiciek. Mali to v Tchibo asi za 7 euro, kup si, neobanujes, ak robis taketo pochutky castejsie. Nekvicka po plechu a nemusis tolko oblizovat.
mukimarian
@Kukulienka71 (19.9.2017 17:36)

su krasne aj na priereze. si dala viacej arasidka, co je super, ja som dal zasa asi az prilis vela cokolady :D a ano das si jednu a uz nemas potrebu dalsich :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia