Kĺbová výživa
Kĺbová výživa

Domáca kĺbová výživa videorecept

mukimarian - fotkamukimarian, 25. novembra 2017

Máš problém s kolenami, lakťami, ramenami, kĺbmi? Vyskúšaj tento domáci zázrak po dobu 30 dni a uvidíš ako budeš prekvapený výsledkami.

1
porcia
1 minút
príprava

Suroviny

20 g
3 g
2 g
3 g




Postup

  1. 1

    Celý recept nájdeš vo videjku : https://www.youtube.com/watch?v=tHZlzXtnrjM Lajkni, sharni, prihlás sa na odber

Diskusia k receptu

evanaaa
Vydržala som pozerať asi 1,5 minúty a keďže recept ani nezačal, vypla som, ja nemám trpezlivosť tuším a chcela by som to vidieť rýchlo, šup, šup :) Len tie suroviny sú pre mňa nedostupné - kolagén, glukosamín, mastné kyseliny.....no čo už, asi to robiť nebudem. Možno som aj o niečo prišla.....
mukimarian
@Kimlo (25.11.2017 20:35)

Nazyvat to chemia je trosku prisilne? Huspenina je skvela, ale obsahuje len ten kolagen, a aby si ziskal, ucinne mnozstvo tak by si musel jest tej huspeniny dost vela. A vitamin C, omegace, kolagen, su pre organizmus nenahraditelne. Nevravim, ty mozno s klbmi nemas problemy a staci ti huspenina ale vela ludi nema to stastie. Nevravim, ze bez toho nevydrzis, ale rozdiel je velky a kazdy kto to jedol, citil sa lepsie.
Nikoho netunitm, je to len odporucanie.
popoluska340
Ja mam velike problemy s klbami,a mne uz huspenina nepomaha tazka artroza,a koleno 1 uz vymenene za umele,a caka ma aj druhe.Vsade pichaju obstreky,tak si to pozriem a uvidim ci su dostupne aj suroviny.Beriem CONDROSULF.Ked clovek ma bolesti,tak skusa vsetko.
strucik
Prečo je na úvodnom obrázku grapefruit, keď nie je v surovinách? Je to mätúce. Tak ale zase kombinácia kurkuma a čierne korenie voní až ku mne domov. Mávám!
1x mirop
redakcia
@Mukimarian (26.11.2017 08:07)
Pekný pokus o videorecept. Mne sa to celkom páčilo. Ale mám dve technické prípomienky: Video mi príde moc dlhé, možno by som ho zostrihal na 3-4 minúty. A zmenil zvuky. Rozprávaš dosť ticho v porovnaní s tými zvukovými efektami (vŕzganie), možno by bolo fajn mať nejaký mikrofón, alebo pri strihaní videa tie zvuky nedávať tak nahlas, aby to bolo porovnateľné s hlasnosťou tvojho hlasu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia