Čokoládový koláč
Čokoládový koláč

Čokoládový koláč bez výčitiek videorecept

petko3621 - fotkapetko3621, 4. apríla 2017

Výborný koláč, ktorý je chutný, jemný navyše nízkokalorický a zdravý. BEZ MÚKY.

12
porcií
15 minút
príprava
40-50 minút
na 200 °C
Čokoládový koláč bez výčitiek (videorecept)
Foto: petko3621

Suroviny

2 plechovky (1=425 ml)
3 ks
1 hrnček (300 ml)
6 PL
6 PL
1 ČL
1 a 1/2 ČL
štipka




Postup

  1. 1

    Postup je opísaný vo videu.

Diskusia k receptu

staflik
Jéj, takéto typy receptov mám najradšej, hrdia sa, že sú bez múky a šup tam zdravú konzervovanú fazuľku.
petko3621
@Staflik (4.4.2017 21:24)

Čo sa týka konzervovanej fazuľky je to na každom z nás či použije normálnu odmoknutú a doma uvarenú, alebo v dôsledku nedostatku času siahne po konzervovanej. Len v krátkosti, čo som našiel na internete: "Konzervovaná fazuľa obsahuje množstvo vlákniny a bielkovín a môže byť rýchlym doplnkom mnohých jedál. Biela, čierna, veľká, malá, všetky sú ohromné zdroje výživy pre vaše telo. Keď vyberáte fazuľovú konzervu, pozerajte sa po takej bez pridanej soli alebo korenia. Pred použitím si fazuľu dobre opláchnite v sitku, než ju začnete variť. To vám pomôže vyprať 40% pridaného sodíka."

Bol by som veľmi rád keby ste nám vysvetlili rozdiel medzi konzervovanou fazuľou a tou doma odmoknutou, keďže ju prezentujete ako niečo zdraviu škodlivé.
valeri
môže byť dobrý, ale že nízkotučný a zdravý pri toľkom cukre a PL tuku...asi ťažko
petko3621
@Valeri (6.4.2017 20:03)

Neviem načo tu komentujú ľudia recepty a suroviny o ktorých nevedia absolútne nič a nemajú potuchy o nutričných hodnotách potravín... Treba rozlišovať tuk a tuk vážená pani. Ak viete pridávať komentáre k receptom, skúste použiť aj prehliadač google a skúste si prečítať niečo o kokosovom oleji a tak sa vyjadrujte na základe faktov nie na základe domnienok.
Pre informáciu 1ks (1/12) koláča obsahuje:
177Kcal, 6g tuku, 5g bielkovín, 15g sacharidov.
Ak je toto tuková a nezdravá bomba tak klobúk dole, chcel by som vidieť vašu stravu :D :D :D
silvika33
Ahoj ja som fanúšikom tohto receptu. Poznám ho už dlhšie a moja ridina ho má veľmi rada. Ja osobne som rada že dávam v kolaciku bielkoviny svojim detom a ak sa niekomu nezdá ten cukor môže nahradiť medom ja to tak robievam. A mimochodom tento recept má aj na svojej webovej stránke jedna nemenovana fitness trénerka ktorá vypracováva aj jedálničky na mieru. Tak nehanajte prosím zdravý a hlavne chutný recept.
petko3621
@Silvika33 (6.4.2017 23:36)

Ďakujem, konečne komentár, ktorý má hodnotu. :) s tým medom to je super nápad určite to vyskúšam ďakujem za tip :)
wiwi28
Dobry vecer, ja mam tento Vas kolacik akurat pripraveny vo forme a cakam uz len kym sa rozohreje truba. Vyzera vyborne a aj cesto je velmi chutne. Ja som napr pouzila steviu a med namiesto cukru a kedze som nemal skoricu dala som tam vanilkovu aromu. Myslim, že je to jeden z tych zdravsich receptov a co je pre mna podstatne, je BEZ muky. Dakujem za recept, už len dufat v zdarné upecenie :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia