Čokoládové pralinky Truffles videorecept

petko3621 - fotkapetko3621, 16. januára 2017

Výborné chutné domáce truffles pralinky a hlavne jednoduché. ;)

30
porcií
10 minút
príprava
Čokoládové pralinky Truffles (videorecept)
Foto: petko3621

Suroviny

4 Pl
300 g
165 ml
1 čl




Postup

  1. 1

    Postup je opísaný vo videu.

Diskusia k receptu

letisia
A keďže si sem postup aj nenapísal, tak tvoj recept si nemôžeme vytlačiť, bolo by to zbytočné. Škoda.
letisia
Čaro?
Lenže je to aj v tvoj neprospech. Keby som si to mohla vytlačiť, urobím to hocikedy. Takto tvoje recepty mnohí obchádzajú. Lebo nemajú čas pozerať video, nemajú čas pracne si napísať recept podľa videa. Mnoho z tých, ktorý sem dajú recept ako video, zároveň aj napíšu postup. Tebe asi nezáleží na tom, aby si vyšiel v ústrety aj tým, ktorým vyhovujú recepty písané. Ale v pohode. Je tu oveľa viac receptov písaných, takže my čo potrebujeme míňať papier a farbu, máme z čoho vyberať.
bubaya
Videorecept má jednu nevýhodu, ja ho nemôžem použiť v kuchyni, lebo pcčko mám na poschodí a nemám v dome wifinu, takže tablet by mi nepomohol. Ak je video dlhé, musím pracne odpisovať, alebo variť z toho, čo mám napísané. Väčšinou mi lenivosť nedovolí odpisovať, tak varím z papiera. Rozmýšľam, či by sa nedali ešte teplé naliať do bonbónovej formy. Mám kopu čokolády, tak vyskúšam.
bubaya
No a včúl som v koncoch, lebo mi nefunguje zvuk, roztrhla som si káblik na repráku.
evanaaa
@Bubaya , to asi naschvál :)) Ale ozaj je pravdou, že keď si recepty prezerám v rýchlosti a vidím ho v podobe videa, si poviem, že - pozriem si ho potom......ale niekdy ani potom nie je, lebo naň zabudnem, tak ako teraz, teda včera som si to povedala, takže dnes by som si mala pozrieť, ale idem na Správy, tak až potom.... :)
bubaya
@Evanaaa (18.1.2017 18:50)

Lebo za 3 minúty vidíš jedno video a za ten istý čas prečítaš aj tri recepty. Aj ja mám naukladaných videí na pozretie, ale asi až po tých správach, len neviem v ktorom roku. :DDDDDDD
haji
@Petko3621 (17.1.2017 19:50)
Můj starý noťas už videa nedává. Recept s videem a bez postupu není pro mě, může se mi líbit jakkoliv, musím jít o recept dál. Určo jsou tvé truffles fajnové.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia