Súťaž:
Súťaž Gurmán Fest + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Inzercia, 5. júna 2013     4 minúty čítania

Gurmán Fest Bratislava je trojdňovým sviatkom jedla, ktorý má na Slovensku už dlhoročnú tradíciu a vybudoval si prestíž gastronomickej akcie sezóny.



Pod šírim nebom v nádherných parkových priestoroch Medickej záhrady vás budú okúzľovať najlepší šéfkuchári a someliéri, producenti potravín a nápojov. Ochutnáte domáce aj exotické gastronomické špeciality od najzaujímavejších reštaurácií z gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku. Môžete sa tešiť na bohatý sprievodný program v podobe degustácií, kuchárskych šou, workshopov, rôznych súťaží a hudobných vystúpení, či na stretnutie s michelínovskými šéfkuchármi a osobnosťami šou biznisu.



Viac o programe Gurmán Festu Bratislava, ktorý sa uskutoční v bratislavskej Medickej záhrade v dňoch 7. – 9. 6. 2013, nájdete tu.

Navštívte nás aj o 2 týždne v Košiciach

4. ročník Košice Gurmán Festu sa bude konať v košickej Botanickej záhrade v dňoch 21. – 23. júna 2013.




Súťaž


Odpovedzte na jednoduchú otázku a traja z vás vyhráte po 2 Gurmán šeky na Gurmán Fest v Bratislave a dvaja po 2 Gurmán šeky na Gurmán Fest v Košiciach.

Od 29. 5. do 4. 6. 2013 nám na adresu online@pravda.sk zašlite odpoveď na súťažnú otázku. Správu označte predmetom "Gurman Fest" a napíšte, či mate záujem o Gurmán šeky do Bratislavy alebo do Košíc.

Otázka do súťaže:

Koľký ročník Gurmán Festu sa tento rok chystá v Bratislave?




Výsledky súťaže


Gurmán šeky na Gurmán Fest v Bratislave, ktorý sa bude konať v Medickej záhrade v dňoch 7. – 9. 6. 2013, získavajú: Marcela Dominová z Majcichova, Katarína Jurková z Bratislavy a Milan Smolík z Bratislavy.

Gurmán šeky na Gurmán Fest v Košiciach, ktorý sa bude konať v Botanickej záhrade v dňoch 21. – 23. júna 2013, získavajú: Tatiana Herchlová zo Žarnovice a D. Horevajová z Popradu.

Výhercom srdečne gratulujeme. Výhry budú odovzdané výhercom osobne vo VIP STANE Gurmán Festu v bratislavskej Medickej záhrade od 7. do 9. 6. 2013 a v POKLADNI Gurmán Festu v košickej Botanickej záhrade od 21. 6. do 23. 6. 2013.



Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína dňa 29. 5. 2013 v momente vyhlásenia súťaže a končí dňa 4. 6. 2013, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil na zaslanie správnej odpovede.
  • Výhry budú odovzdané výhercovi osobne vo VIP STANE Gurmán Festu v Bratislave od 7. do 9. 6. 2013 a v POKLADNI Gurmán Festu v Košiciach od 21. 6. do 23. 6. 2013.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku





     



    TOPlist