Rybacie koláčiky

Zubáčom plnené štrúdľové batôžky (fotorecept)

Autor receptu: redakcia

4
porcie
30 minút
príprava
15 minút
na 185 °C

Postup

  1. Olivy nasekáme na drobné kúsky. Štrúdľové cesto odkrojíme do tvaru obdĺžnika a do stredu dáme baby špenát.
  2. Filety zo zubáča okoreníme, dáme na špenát, pridáme tymian, olivy, citrónovú šťavu a nastrú- hanú gorgonzolu.
  3. Kraje cesta potrieme žĺtkom a preložíme ich zo všetkých strán do stredu. Na záver potrieme zvyšným žĺtkom celé cesto.
  4. Pečieme pri 185 °C po dobu 15 minút. Podá- vame so šalátom z rukoly, čakanky a ľadového šalátu. Na ochutenie použijeme biely sezam, balzamikový ocot, cukor a citrónovú šťavu.