Živánska
Autor receptu: alicka80
Viem, že je pôstny čas, ale aj tak dúfam, že mi to mnohí odpustia. Zbožňujem toto jedlo. A keďže sa neviem dočkať teplého počasia, opekačky, grilovačky, rozhodli sme sa pre Živánsku.
6-8 porcií |
90 minút príprava |
60 minút na 180 °C |
Postup
- Všetky suroviny si nakrájame, zmiešame spolu, osolíme a okoreníme. Plníme do alobalu, ktorý som zložila dvojmo, aby sa netrhal. Pečieme na 180 stupňov zhruba hodinu (podľa veľkosti balíčkov). Syr, ktorý sme nakrájali na kocky som pridala pre ozvláštnenie chuti....on sa neroztopí úplne, je to fajn. :)
- Viem, že je to jednoduchý recept a určite ho každý pozná. Ale neodolala som tomu, aby som ho sem nedala.