Živánska

Živánska
Foto: ainy
ainyAiny, 33 ročná žena, Prešov, recept pridala: 26. februára 2012 10:00Ďalšie jej recepty

Viem, že je pôstny čas, ale aj tak dúfam, že mi to mnohí odpustia. Zbožňujem toto jedlo. A keďže sa neviem dočkať teplého počasia, opekačky, grilovačky, rozhodli sme sa pre Živánsku.

Suroviny

6-8
porcií
90
minút
príprava
60
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

Všetky suroviny si nakrájame, zmiešame spolu, osolíme a okoreníme. Plníme do alobalu, ktorý som zložila dvojmo, aby sa netrhal. Pečieme na 180 stupňov zhruba hodinu (podľa veľkosti balíčkov). Syr, ktorý sme nakrájali na kocky som pridala pre ozvláštnenie chuti....on sa neroztopí úplne, je to fajn. :)

Viem, že je to jednoduchý recept a určite ho každý pozná. Ale neodolala som tomu, aby som ho sem nedala.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

9 komentárov k receptu
  • afataga, 26. februára 2012 o 11:51
    ja mam prave v rure nieco podobne ale bez syra a na plechu, tak uz slintam :-)


  • izabella929, 26. februára 2012 o 12:26
    toto robievame cez leto vonku na záhrade.-))) je to príma bašta.-)) aj tvoja vyzerá vábne:-)


  • babina28, 26. februára 2012 o 12:38
    maš to pekne a určite aj dobre


  • helca103, 26. februára 2012 o 13:48
    určite stojí za vyskúšanie aj v rure nie len v lete na grilovačke ..


  • orchidea, 26. februára 2012 o 14:34
    Pripomenula si mi leto... cez víkend robievam často vonku na grile, už aby to bolo


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 4 komentárov)
  • joel, 26. februára 2012 o 16:41
    je to veľmi chutné, ja to robievam bez syra ale pridam troška leča a cibuli sa netreba báť,lebo ona dava živanke najlepší šmrc...


  • an3da, 26. februára 2012 o 17:14
    Mňamky, vždy kedˇ som toto robila pre hostí ktorí nič podobné nejedli,
    kládli mi otázky že ako som to robila, a ako joel hovorí, tá cibuľka je
    hlavná herečka...


  • ainy, 26. februára 2012 o 17:58
    ďakujem za vaše milé komentáre :-)
    @joel s lečom som to neskúšala, ak tak čerstvé paradajky a paprika, ale máš s tou cibuľou pravdu, aj ty @an3da....aj keď ideál je v pahrebe.....už aby bolo leto :-))


  • janger, 3. marca 2012 o 14:58
    Aj ked je postne obdobie, recept sa v kucharskej knihe nestrati :-). Ja si ho v kazdom pripade ukladam, niekedy spravim.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v Turecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Archaa o Turecku.

Veľká noc v Indii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. O Indii píše Methi.

Veľká noc v Austrálii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes od Palokuchki.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 16/2014: Veľkonočná hostina Veľkonočná hostina
Časopis Varecha vo štvrtok 17. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist