Živánska

matus113Matus113, 38 ročný muž, Trenčín, 9. novembra 2009 6:00
Ďalšie jeho recepty »

ŽivánskaFoto: Matus113

Veľmi chutné letné jedlo, ktoré sa dá robiť aj "outdoorovo" v pahrebe.

5-6
porcií
70 min
príprava
60 min
na 220 °C


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Nakrájame si kuracie a bravčové mäso na kocky. Ďalej nakrájame slaninku, klobásku, cibuľku, papriku, rajčiny. Ošúpané zemiaky nakrájame na kolieska. Zemiaky osolíme a pridáme rascu. Nakrájané mäso okoreníme - podľa chuti.

  2. 2

    Nachystáme si dve vrstvy alobalu. Dáme prvú vrstvu zemiakov a pridáme mäso, slaninku, klobásku, cibuľku, papriku a rajčiny. Zabalíme do batôžteku.

  3. 3

    Dáme na pekáč a podlejeme troškou vody. Vložíme do rúry predvyhriatej na 220 stupňov. Pečieme približne 1 hodinu.

ohodnoť recept:
Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist