Zemplínsky bravčový rezeň

peter64Peter64, 50 ročný muž, Spišská Nová Ves, recept pridal: 30. apríla 2011 18:58Ďalšie jeho recepty

tento recept mám od kamarátovej manželky.

Postup prípravy receptu

1

Z mäsa narežeme rezne,mierne ich naklepeme,okoreníme a osolíme.Na pripravené rezne uložíme pokrájanú klobásu a cibuľu,na kocky pokrájanú slaninu,rezeň preložíme,prepichneme špáradlom a opečieme z oboch strán dozlata.Výpek zaprašíme múkou,opražíme,pridáme papriku.Preverenú šťavu precedíme cez husté cedidlo.Pri podávaní odstránime z rezňov špáradlá a rezne polejeme šťavou.Príloha opekané zemiaky alebo ryža.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 27/2015: Varíme s pivom a k pivu Varíme s pivom a k pivu
Časopis Varecha v piatok 3. júla v denníku Pravda.


TOPlist