Zemplínsky bravčový rezeň

peter64Peter64, recept pridal: 30. apríla 2011 18:58Ďalšie jeho recepty

tento recept mám od kamarátovej manželky.

Postup prípravy receptu

1

Z mäsa narežeme rezne,mierne ich naklepeme,okoreníme a osolíme.Na pripravené rezne uložíme pokrájanú klobásu a cibuľu,na kocky pokrájanú slaninu,rezeň preložíme,prepichneme špáradlom a opečieme z oboch strán dozlata.Výpek zaprašíme múkou,opražíme,pridáme papriku.Preverenú šťavu precedíme cez husté cedidlo.Pri podávaní odstránime z rezňov špáradlá a rezne polejeme šťavou.Príloha opekané zemiaky alebo ryža.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Líčka na víne
Po dvoch rokoch som opäť navštívil Kastíliu. Bolo príjemne teplo a jar bola v rozpuku.

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist