Zemplínsky bravčový rezeň

peter64Peter64, recept pridal: 30. apríla 2011 18:58Ďalšie jeho recepty

tento recept mám od kamarátovej manželky.

Postup prípravy receptu

1

Z mäsa narežeme rezne,mierne ich naklepeme,okoreníme a osolíme.Na pripravené rezne uložíme pokrájanú klobásu a cibuľu,na kocky pokrájanú slaninu,rezeň preložíme,prepichneme špáradlom a opečieme z oboch strán dozlata.Výpek zaprašíme múkou,opražíme,pridáme papriku.Preverenú šťavu precedíme cez husté cedidlo.Pri podávaní odstránime z rezňov špáradlá a rezne polejeme šťavou.Príloha opekané zemiaky alebo ryža.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Varecha 40/2014: Hus a kačka
Časopis Varecha v piatok 3. októbra v denníku Pravda.

Fernando Perez Arellano: Šéfkuchár a majiteľ najlepšej reštaurácia na ostrove Malorka
Srší energiou a nešetrí slovami. Pracoval v najlepších európskych reštauráciách, až nakoniec založil svoju.

Bôčik na čiernom pive
Strýko Milan prežil takmer celý svoj život v Sudoměriciach. Len kúsok od dnešných slovenských hraníc, len dve míle od Skalice.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 40/2014: Hus a kačka Hus a kačka
Časopis Varecha v piatok 3. októbra v denníku Pravda.


TOPlist