Zemiaková kaša

matus113 - fotkamatus113, 18. novembra 2009
Zemiaková kaša
Foto: Matus113

Klasická príloha k mnohým jedlám.

4
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
200 ml




Postup

  1. 1

    Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Uvaríme v osolenej vode - cca 20 min - do mäkka.

  2. 2

    Do uvarených zemiakov pridáme maslo, 2 dcl mlieka a roztlačíme.

Diskusia k receptu

Vymazať
xilia
je lepsie mlieko prevarit a naliat ho vrele.., pre obmenu pretlacim do nich jeden strucik cesnaku. Ked ostanu, ak ostanu do druheho dna, dam do plechu, urobim jamky a do nich vlejem surove vajicko a dam zapiect...)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia