Zelerový šalát

iv01 - bez fotkyiv01, 3. júna 2013
Zelerový šalát
Foto: iv01

Tento receptík mám z tejto stránky od @korbacik ale nabola tam fotka, tak som ju sem pridala, šalátik je skvelý, a bolo to prvý Zobraziť celý popisTento receptík mám z tejto stránky od @korbacik ale nabola tam fotka, tak som ju sem pridala, šalátik je skvelý, a bolo to prvý krát čo som vedome a dobrovolne zjedla zeler.

3
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Zeleninu a ovocie umyjeme, ošúpeme a nastrúhame, pridáme korenie, sol, majolku. Dobre premiešame, pri podávaní posypeme každú porciu nasekanými orieškami.

Diskusia k receptu

anina6
no môže byť dobrý ten šalátik, ja by som však majonézu nahradila niečím ľahším, napr. jogurtom, alebo len tak citronovú šťavu. no ale to je vec každého, kto aké má rád a ako komu chutí.
martamm
Robievam tento šalát, ale bez majonézy, nesolím vôbec, iba pridám citrónovú šťavu a olivový olej, je v&ynikajúci, orechy mu dodajú zvláštny "šmrnc" :)
marianne
tiez robievam,je vyborny.Tak si ma nakopla,ze ho idem spravit:-) ked to pocasie je take oktobrove,hadam zlepsi naladu dobry salatik
mariaklara
A skús si urobiť hranolčeky zo zeleru, to je mňamka, ja som si myslela, že to nikdy nedokážem zjesť, lebo mi bol zeler veľmi aromatický, urob si ho na troche ol. oleja, na olej nasyp štipku morskej soli, zeler pokrájaj na hranolčeky, trochu osmaž do ružova a uvidíš... :-)))
1x karem
iv01
@mariaklara už som o tom počula, ale ešte som to neskúšala, vďaka za pripomenutie,




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia