Zelerový šalát

Zelerový šalát
Foto: valina
valinaValina, recept pridal: 1. decembra 2012 12:57Ďalšie jeho recepty

je skvelou vitamínovou bombou na zimné popoludnie

Suroviny

5-6
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Mrkvu a zeler nastrúhame na jemno. Pridáme na jemno nakrájaný pór, salámu, petržlenovú vňať. Premiešame, pridáme tatársku omáčku a smotanu, podľa toho, ako je šalát hustý. Necháme trochu postáť a podávame s pečivom. Je to veľmi dobrá vitamínová bomba.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (3,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • izabella929, 1. decembra 2012 o 14:38
    krásny šalátik.-)


  • violetacamorova, 1. decembra 2012 o 15:24
    Musí byť dobrý, mne veľmi zachutil zeler.


  • anyx, 1. decembra 2012 o 19:14
    zeler mi tiež chutí tak vyskúšam môže to byť dobré:)


  • dajanca, 1. decembra 2012 o 22:01
    uložené na vyskúšanie a ochutnanie... :-)


  • oblizprst, 3. decembra 2012 o 11:10
    Tým, čo sú alergickí na zeler, iba malá pripomienka - nejesť, alebo nahradiť zeler kalerábom.


  • lucylee, 3. decembra 2012 o 16:42
    Zelerove salaty su super, ale ta majoneza tam zdravu a vitaminovu sluzbu neurobi. Je tam podla mna zbytocna. Skuste biely jogurt s kyslou smotanou.


  • valina, 5. decembra 2012 o 06:58
    kaleráb a zeler je to niečo iné, zeler má oveľa viac vitamínov a posilňuje imunitu, ale skús dať kaleráb a všetko to bude ale iné. A čo sa týka jogurtu, môže byť, ale ten šalát sa musí rýchle zjesť, lebo na druhý deň je riedký. Ale nenamietam, každý má svoj názor. Nejde o vitamíny z majonézy, ale zo zeleru !


  • anninkka, 3. februára 2013 o 13:09
    vyzerá zaujimavo vyskušam zeler mam rada .....




Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist