Zelerový šalát

Zelerový šalát
Foto: valina
valinaValina, 60 ročná žena, Podolínec, recept pridala: 1. decembra 2012 12:57Ďalšie jej recepty

je skvelou vitamínovou bombou na zimné popoludnie

Suroviny

5-6
porcií
20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Mrkvu a zeler nastrúhame na jemno. Pridáme na jemno nakrájaný pór, salámu, petržlenovú vňať. Premiešame, pridáme tatársku omáčku a smotanu, podľa toho, ako je šalát hustý. Necháme trochu postáť a podávame s pečivom. Je to veľmi dobrá vitamínová bomba.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (3,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • izabella929, 1. decembra 2012 o 14:38
    krásny šalátik.-)


  • violetacamorova, 1. decembra 2012 o 15:24
    Musí byť dobrý, mne veľmi zachutil zeler.


  • anyx, 1. decembra 2012 o 19:14
    zeler mi tiež chutí tak vyskúšam môže to byť dobré:)


  • dajanca, 1. decembra 2012 o 22:01
    uložené na vyskúšanie a ochutnanie... :-)


  • oblizprst, 3. decembra 2012 o 11:10
    Tým, čo sú alergickí na zeler, iba malá pripomienka - nejesť, alebo nahradiť zeler kalerábom.


  • lucylee, 3. decembra 2012 o 16:42
    Zelerove salaty su super, ale ta majoneza tam zdravu a vitaminovu sluzbu neurobi. Je tam podla mna zbytocna. Skuste biely jogurt s kyslou smotanou.


  • valina, 5. decembra 2012 o 06:58
    kaleráb a zeler je to niečo iné, zeler má oveľa viac vitamínov a posilňuje imunitu, ale skús dať kaleráb a všetko to bude ale iné. A čo sa týka jogurtu, môže byť, ale ten šalát sa musí rýchle zjesť, lebo na druhý deň je riedký. Ale nenamietam, každý má svoj názor. Nejde o vitamíny z majonézy, ale zo zeleru !


  • anninkka, 3. februára 2013 o 13:09
    vyzerá zaujimavo vyskušam zeler mam rada .....




Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist