Zeleninový šalát s kuracím mäsom a krutónmi

matus113 - fotkamatus113, 24. novembra 2009
Zeleninový šalát s kuracím mäsom a krutónmi
Foto: Matus113

Ľahké jedlo pre každého.

4-5
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

400 g




Postup

  1. 1

    Nakrájame si podľa ročného obdobia zeleninu - rajčina, paprika, čínska kapusta, uhorka, sterilizovaná kukurica, reďkovka a pod.. Všetko zmiešame, osolíme a okoreníme čiernym korením.

  2. 2

    Príprava dressingu: do misky zmiešame 150 g majonézy, trocha horčice, kečupu, osolíme a okoreníme, premiešame a pridáme trošku mlieka.

  3. 3

    Kuracie mäso: umyjeme a nakrájame na menšie plátky, vyklepeme cez mikroténový sáčok, osolíme, okoreníme podľa chuti a osmažíme na olivovom oleji.

  4. 4

    Krutóny: natrháme bagetu, dáme na plech, polejeme olivovým olejom a dáme na 5 min. (nie viac) zapiecť do vopred vyhriatej rúry na 170 stupňov.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia