Zeleninové špagety

katherinemorgana - fotkakatherinemorgana, 5. októbra 2013

Tento recept pochádza z Varechy, ale niečo som vynechala, niečo pozmenila, niečo pridala... Dúfam, že vám bude chutiť :)

4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
1,5 ks
2,5 ks
3 strúčiky
 (já dávám ostrý)




Postup

  1. 1

    Dáme variť vodu na špagety zo soľou a oliv. olejom a pripravíme si všetky potrebné suroviny.

    Zeleninové špagety - obrázok 1
  2. 2

    Paradajky, pór, feferóny a cesnak nakrájame na drobno. Do wok panvice na rozpálený olej dáme cesnak a krátko potom feferóny, pór a nakoniec rajčiny. Prikrijeme pokrievkou a chvílu dusíme (občas premiešať). Nakoniec ochutíme korením, soľou a bazalkou.

    Zeleninové špagety - obrázok 2
  3. 3

    Keď nám voda vrie dáme do nej špagety a varíme podla návodu.Keď budú špagety hotové rovno z hrnca ich preložíme do wok panvice z omáčkou a poriadne premiešame (poprípade ešte dochutíme soľou,korením a bazalkou) a pridáme trocha kečupu.

    Zeleninové špagety - obrázok 3
  4. 4

    Na tanieri dozdobíme ešte kúskom čerstvej bazalky alebo petržlenovej vňate, posypeme syrom a môžeme jesť :) :) Prajem dobrú chuť :)

    Zeleninové špagety - obrázok 4

Diskusia k receptu

martinis
pekný recept, jednoduchý, zeleninový - dobrá práca :)) ak ti môžem poradiť : cestoviny nemusíš vôbec variť s olivovým olejom, len im daj dosť priestoru na varenie, olej ti ostane tak či tak na vrchu, takže je zbytočný. radšej si ním pokvapkaj hotové jedlo ;) a pokiaľ ti to peniažky dovolia a rada varíš, popros mamku aby ti kúpila parmezán, uvidíš ten rozdiel :))
izabella929
Katherinemorgana...dievčatko moje,ty sa ešte potrebuješ vyhrať...aj keď sa mi tvoj recept páči, neposkakuj ešte okolo sporáka...)))



katherinemorgana
izabella929: Ja nie som zrovna dievčatko :D :D Len keď som tento recept pridávala ešte som v profile nemala správny vek :D :D
ampara
Koľko máš vlastne rokov? Na profile je 16,pri recepte 9.....
katherinemorgana
ampara: 16 ale keď som tento recept pridávala ešte som to nemala v profile zmenené, ale teraz je to už správne aj pri recepte :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia