Zeleninové kura

jofolit - fotkajofolit, 9. novembra 2014
Zeleninové kura
Foto: jofolit

Z jedného kuraťa som navarila polievku aj diétne mäso.

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
350 g
10 cm
4 strúčiky
1 ČL
na špičku noža
Príloha:
2 ks
4 ks
2 ks
350 g
2 dcl
50 g




Postup

  1. 1

    Z uvareného kuraťa z polievky som obrala mäso a nakrájala na malé kúsky. Na olej som dala podusiť nakrájaný pór. Po chvíľke som pridala lisovaný cesnak a mrazenú čínsku zeleninu podusila som to asi 10 minút. Potom som to osolila, zároveň pridala pripravené mäso i čerstvo pomleté korenie s karí korením a podliala som trochou kuracieho vývaru . Nechala som to dusiť asi 12 až 15 minút a mäso bolo hotové.

  2. 2

    Očistené a nakrájané zemiaky som uvarila v slanej vode. Na konci varenia som k ním dala umytú kukuricu z konzervy a povarila 5 minút. Vodu som z hrnca vyliala a k zemiakom pridala uvarenú nakrájanú mrkvu a petržlen na drobno. Maslo krájané na plátky tiež som pridala k zemiakom a trochu som osolila. Všetko som to dobre premiešala a šup s tým na tanier. Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu

frona
veru mňam. Asi by som neohrdla takýmto jedlom
anina6
Mäsko z polievky tiež využívam v svojích receptoch, a tvoj sa mi tiež páči.
babkamt
Vitaj na Vareche. Uviedla si sa dobrým receptom.
babucka
Vonu citim cez monitor a chut je urcite vyborna uz z pohladu nan.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia