Zeleninové bravčové s mäsovou omáčkou

jarkoslav - fotkajarkoslav, 6. apríla 2014
Zeleninové bravčové s mäsovou omáčkou
Foto: jarkoslav

Tento recept je úplná novinka.

4
porcie
25 minút
príprava
130 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
100 g
1 ks
1 ks
2 ks
1/2 ks
1/2 ks
3 strúčiky
1/4 ks




Postup

  1. 1

    Bravčové karé s cibuľou a cesnakom a s polkou zeleniny pokrájame na drobné kúsky a opražíme na oleji. Medzitým si bravčové stehno prešpikujeme druhou polkou zeleniny a celé vložíme do pripraveného základu.

    Zeleninové bravčové s mäsovou omáčkou - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme koreniny a dusíme do polomäkka. Potom bravčové stehno vyberieme a pokrájame na plátky, ktoré vložíme späť do hrnca. Dodusíme. Mäkké podlejeme solamylom rozpusteným v deci vody. Necháme prevrieť. Dochutíme.

    Zeleninové bravčové s mäsovou omáčkou - obrázok 2
  3. 3

    Podávame s uhorkovým šalátom a zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia