Zdravé raňajky

chocolatemilk - fotkachocolatemilk, 21. marca 2012

Rýchle, jednoduché, zdravé a hlavne fajné raňajky. Samozrejme, že sa dajú jesť celý deň, ale ja si ich zvyknem robiť ráno do dózičky a Zobraziť celý popisRýchle, jednoduché, zdravé a hlavne fajné raňajky. Samozrejme, že sa dajú jesť celý deň, ale ja si ich zvyknem robiť ráno do dózičky a beriem so sebou do školy .)

5 minút
príprava

Suroviny

 , alebo kakao




Postup

  1. 1

    Do pripravenej nádoby (pohár, dóza, miska) sa naspodok poukladajú piškóty namočené v káve. Na ne príde vrstva jogurtu zmiešaného s medom, ktorú posypeme mletou škoricou, alebo kakaom. Pridáme hrozienka, ovsené vločky, kokos, oriešky. Opäť zalejeme s rozmiešaným jogurtom a medom a celý postup opakujeme, kým nenaplníme nádobu, alebo kým nemáme pocit, že už viac nie sme schopné zjesť .)

Diskusia k receptu

lia66
Tie hrozienka vynechám, inak mňamka veliká!!!
evanaaa
Raňajky dobré, aj keď tak skoro by sa mi jesť nechcelo, hehe......
janikbj
ďakujem za príma tip. urobila som si do práce na nočnú. dávala som len nesladený jogurt, piškóty pokropené kávou a vrstvy som posypala zmesou škorica-kakao-cukor, ktorú si pripravujem na posypanie cappuccina alebo krupice. bolo to výýýýborné. určite si budem s rôznymi obmenami robiť často :-)
gacy
vyskúšam ale bez všetkého sladkého, to stratí ten efekt :D dám tak jogurt,orechy, možno piškóty,troška kokos a poprášim škoricou :) inak dakujem za inšpiráciu, asi si z toho spravím niečo menej chutné ale nevadí :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia