Zbojnícke tajomstvo

vrbko1Vrbko1, recept pridal: 14. marca 2010 20:14Ďalšie jeho recepty

Je to recept od starého kamaráta, aj pre vegetariánov, rýchly a nenáročný dá sa použiť na raňajky alebo večeru. Môže a nemusí sa použiť olej alebo domáca masť na hrianky alebo na prípravu volského oka

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
5
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Pokrájame cibuľku na jemno a pripravíme si plátky syru môže byť aj údený.

Upečieme hrianky, kto chce aj v hriankovači bez oleja. Na horúce hrianky natreme horčicu,posypeme jemne nakájanou cibuľkou. Položíme na to plátok syra .

Z vajca spravíme volské oko aby žĺtok ostal trošku tekutý. Položíme na hrianku zo syrom a ochutíme soľou, práškovou paprikou a čiernym mletým korením



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

5 komentárov k receptu
  • vrbko1, 15. marca 2010 o 08:17
    Skúste a ochutnajte môžete to vylepšiť po svojom.


  • jozefj, 15. marca 2010 o 09:06
    Vypadá celkom dobre .


  • komodor, 15. marca 2010 o 12:27
    Ja to robím tak, že pred pečením chleba vykrojím v strede striedku a do vzniknutého otvoru vložím hrubšie koliečko salámy, potom vajce a zase koliečko salámy. Salámu a vajce vložíme do otvoru, až keď je chlieb na panvici.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 2 komentárov)
  • tetuska, 16. marca 2010 o 09:19
    je to výborné, robím to bez syra a na záver ešte prelejem ostrým kečupom, cibuľku dávam na tenké kolieska, skúste...


  • 58vlasta, 16. marca 2010 o 16:58
    Tiež robievam takéto rýchlovky a pridám na hrianku aj list šalátu alebo čínskej kapusty, opečenú slaninku, kečup alebo horčica...Keď mi žĺtok steká z hrianky, ...



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist