Zbojnícke tajomstvo

vrbko1Vrbko1, recept pridal: 14. marca 2010 20:14Ďalšie jeho recepty

Je to recept od starého kamaráta, aj pre vegetariánov, rýchly a nenáročný dá sa použiť na raňajky alebo večeru. Môže a nemusí sa použiť olej alebo domáca masť na hrianky alebo na prípravu volského oka

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
5
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Pokrájame cibuľku na jemno a pripravíme si plátky syru môže byť aj údený.

2

Upečieme hrianky, kto chce aj v hriankovači bez oleja. Na horúce hrianky natreme horčicu,posypeme jemne nakájanou cibuľkou. Položíme na to plátok syra .

3

Z vajca spravíme volské oko aby žĺtok ostal trošku tekutý. Položíme na hrianku zo syrom a ochutíme soľou, práškovou paprikou a čiernym mletým korením



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • vrbko1, 15. marca 2010 o 08:17
    Skúste a ochutnajte môžete to vylepšiť po svojom.


  • jozefj, 15. marca 2010 o 09:06
    Vypadá celkom dobre .


  • komodor, 15. marca 2010 o 12:27
    Ja to robím tak, že pred pečením chleba vykrojím v strede striedku a do vzniknutého otvoru vložím hrubšie koliečko salámy, potom vajce a zase koliečko salámy. Salámu a vajce vložíme do otvoru, až keď je chlieb na panvici.


  • tetuska, 16. marca 2010 o 09:19
    je to výborné, robím to bez syra a na záver ešte prelejem ostrým kečupom, cibuľku dávam na tenké kolieska, skúste...


  • 58vlasta, 16. marca 2010 o 16:58
    Tiež robievam takéto rýchlovky a pridám na hrianku aj list šalátu alebo čínskej kapusty, opečenú slaninku, kečup alebo horčica...Keď mi žĺtok steká z hrianky, ...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist