Zbojnícke tajomstvo

vrbko1Vrbko1, 59 ročný muž, Banská Bystrica, recept pridal: 14. marca 2010 20:14Ďalšie jeho recepty

Je to recept od starého kamaráta, aj pre vegetariánov, rýchly a nenáročný dá sa použiť na raňajky alebo večeru. Môže a nemusí sa použiť olej alebo domáca masť na hrianky alebo na prípravu volského oka

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
5
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Pokrájame cibuľku na jemno a pripravíme si plátky syru môže byť aj údený.

Upečieme hrianky, kto chce aj v hriankovači bez oleja. Na horúce hrianky natreme horčicu,posypeme jemne nakájanou cibuľkou. Položíme na to plátok syra .

Z vajca spravíme volské oko aby žĺtok ostal trošku tekutý. Položíme na hrianku zo syrom a ochutíme soľou, práškovou paprikou a čiernym mletým korením



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

5 komentárov k receptu
  • vrbko1, 15. marca 2010 o 08:17
    Skúste a ochutnajte môžete to vylepšiť po svojom.


  • jozefj, 15. marca 2010 o 09:06
    Vypadá celkom dobre .


  • komodor, 15. marca 2010 o 12:27
    Ja to robím tak, že pred pečením chleba vykrojím v strede striedku a do vzniknutého otvoru vložím hrubšie koliečko salámy, potom vajce a zase koliečko salámy. Salámu a vajce vložíme do otvoru, až keď je chlieb na panvici.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 2 komentárov)
  • tetuska, 16. marca 2010 o 09:19
    je to výborné, robím to bez syra a na záver ešte prelejem ostrým kečupom, cibuľku dávam na tenké kolieska, skúste...


  • 58vlasta, 16. marca 2010 o 16:58
    Tiež robievam takéto rýchlovky a pridám na hrianku aj list šalátu alebo čínskej kapusty, opečenú slaninku, kečup alebo horčica...Keď mi žĺtok steká z hrianky, ...



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v Turecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Archaa o Turecku.

Veľká noc v Indii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. O Indii píše Methi.

Veľká noc v Austrálii
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes od Palokuchki.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 16/2014: Veľkonočná hostina Veľkonočná hostina
Časopis Varecha vo štvrtok 17. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist