Zbojnícke tajomstvo

vrbko1Vrbko1, 62 ročný muž, Banská Bystrica, 14. marca 2010 20:14
Ďalšie jeho recepty »

Je to recept od starého kamaráta, aj pre vegetariánov, rýchly a nenáročný dá sa použiť na raňajky alebo večeru. Môže a nemusí sa použiť olej alebo domáca masť na hrianky alebo na prípravu volského oka

4
porcie
10 min
príprava
5 min
tepelná úprava

Suroviny

4  krajce
1-2  lyžice
1  ks
4  lyžice
4 ks
 troška
 troška
4 ks

Postup prípravy

  1. 1

    Pokrájame cibuľku na jemno a pripravíme si plátky syru môže byť aj údený.

  2. 2

    Upečieme hrianky, kto chce aj v hriankovači bez oleja. Na horúce hrianky natreme horčicu,posypeme jemne nakájanou cibuľkou. Položíme na to plátok syra .

  3. 3

    Z vajca spravíme volské oko aby žĺtok ostal trošku tekutý. Položíme na hrianku zo syrom a ochutíme soľou, práškovou paprikou a čiernym mletým korením

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist