Zapekaný pangasius so syrom

janka5 - fotkajanka5, 2. januára 2013
Zapekaný pangasius so syrom
Foto: janka5
30 minút
na 180 °C

Suroviny

1 kg (ryba)
8 strúčikov
1 ks veľká




Postup

  1. 1

    Veľmi jednoduchý a fajny recept ktory som si vymyslela.

  2. 2

    Na pekáč dáme olej pridáme na kolieska nakrájanu cibuľu na to dáme osolene okorenene kusky ryb.Pridáme červenú papriku a prelisovaný cesnak.

  3. 3

    Na každu rybku dáme platok slaniny a syr.Pečieme pri teplote 180 stupnov asi 30 minut.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

mirop
musim suhlasit s @dodo46 - pangasius nieje kvalitna ryba a jedna zo zakladnych zasad hovori ze ryby a syr sa nekombinuju
wevewe
no pangasius a ani kombinacia ryba a syr mi nevadia, skor ta slanina sa mi nezda...
dodo46
žiaden problém s kombináciou. Pangasa necháte na tanieri a ostatné
spapáme. Ešte by som to polial tatarskou a k tomu čerstvú bagetku . Zapijeme kvalitným vínkom a aký dobrý recept na svete.
lorak40
Kombinácia mi nevadí ale namiesto pangasia by som dal inú hoci aj drahšiu rybu.Pangasia som mal dva krát.Prvý a posledný.
radox1
ale je fakt,ze s kombinaciou syr-ryba sa inde nestretnete,len v nasom regione.nastastie kvalitni kuchari uz od toho upustili.
letisia
@janka5 nenechaj sa odradiť, každý kombinuje jedlá tak ako mu to chutí. A aj keď kombinuješ rybu so syrom, a máš rada pangasa, to ešte neznamená, že nie si kvalitná kuchárka. Na zahraničných kuchárskych stránkach je veľa receptov na prípravu ryby so syrovou bylinkovou krustou, alebo so syrovou omáčkou a podobne. Takže ryba + syr nie je len v našom regióne.
leniqqq
ak sa niekomu nelubi tento rrecept,,ok skritizujemale neutahujem si ....... urowen ziadna?? asi tak
nephilim
@radox1 Recept je staršieho dáta. Lenže mi nedalo. Syr a ryba nie je typická, ale ani nie našsky regionálna úprava. Fakt je, že väčinou sa na syrovom základe podávajú mušle či iné kôrovce. No a slanina+ryba=nič nové pod slnkom.





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia